Nejprodávanější Kniha - březen 2019
záhady a otazníky

Největší poklady světa - 11%
Kniha španělského historika živě líčí příběhy nejhledanějších pokladů od předkolumbovského El Dorada, národu Inků, bohatství templářů až k utajeným skvostům třetí říše.
záhady a otazníky

Největší poklady světa

269 Kč
239 Kč
Vyvolenci bohů ...? aneb Čím se platí za genialitu - 11%
Osm jedinečných osobností, osm nesmírně dramatických a často také tragickým děním tak či onak poznamenaných životních příběhů. (Jan Amos Komenský, Louis Pasteur, Alfons Mucha, Albert Schweitzer, Karel Čapek, Ernest Hemingway, Jiří Orten a Stefan Zweig).
záhady a otazníky

Vyvolenci bohů ...? aneb Čím se platí za genialitu

179 Kč
159 Kč
Mýtus o pérákovi. Městská legenda mezi folklorem a populární kulturou. - 11%
Pérák je zřejmě nejslavnější českou mytickou postavou 20. století. Tento legendární fantom druhé světové války bývá popisován jako hrdina skákající po nočních střechách pomocí ocelových per připevněných na nohou a bojující proti nacistům.
záhady a otazníky
Ukázky

Mýtus o pérákovi. Městská legenda mezi folklorem a populární kulturou.

313 Kč
278 Kč
Nesmrtelní vikingové - 11%
(1x)
Stopy staroseverských mýtů, básní či ság lze nalézt v mnoha významných dílech světové kultury. První velké vzedmutí zájmu o staroseverskou látku přináší vlna evropského národního romantismu.
záhady a otazníky

Nesmrtelní vikingové

267 Kč
238 Kč
Záhady Číny a Tibetu - 11%
(1x)
Čína a Tibet vždy vzrušovaly fascinující historií a neobyčejnými zvyky a i dnes patří k nejtajemnějším místům na světě. Po roce 2000 byly učiněny nové překvapivé archeologické objevy.
záhady a otazníky

Záhady Číny a Tibetu

206 Kč
183 Kč
Důkazy o přítomnosti mimozemšťanů na zemi - 11%
Navštívili nás někdy mimozemšťané? Přispěli nějak tito „vetřelci z dávnověku“ ke zrození lidské civilizace? Obsahují architektonické či literární památky starověku důkazy o jejich přítomnosti?
záhady a otazníky

Důkazy o přítomnosti mimozemšťanů na zemi

340 Kč
302 Kč
Česká Sibiř - tajemnou českou krajinou - 11%
V dalším putování "tajemnou českou krajinou" zavítáme do oblasti v okolí Votic, která pro své drsné a chladné podnebí bývá nazývána Českou Sibiří. Poznáme krajinu i zapomenuté osudy lidí a událostí.
záhady a otazníky

Česká Sibiř - tajemnou českou krajinou

196 Kč
174 Kč
Od Blaníku k Sázavě - tajemnou českou krajinou - 11%
V novém svazku volného pokračování ze série netradičních průvodců „tajemnou českou krajinou“ zavítáme v doprovodu známého spisovatele Pavla Toufara do okolí Vlašimi a takřka až k oblíbené řece Sázavě.
záhady a otazníky

Od Blaníku k Sázavě - tajemnou českou krajinou

196 Kč
174 Kč
Příbytky filosofů 1,2 - 11%
Dvoudílný spis navazující na proslulé Tajemství katedrál, napsal Fulcanelli poté, co konečně provedl zdařilou transmutaci. S množstvím černobílých a barevných ilustrací.
záhady a otazníky

Příbytky filosofů 1,2

389 Kč
346 Kč