Nejprodávanější tituly - březen 2019
detektivky

Vzkaz v láhvi - 11%
(7x)
Na policejní stanici v zapadlém koutě Skotska je objevena dávno zapomenutá láhev se vzkazem psaným krví. Stojí tam dánsky POMOC…
detektivky

Vzkaz v láhvi

269 Kč
239 Kč
Klášter kostlivců
(2x)
Po nešťastné smrti svého bratra Ondřeje skládá novoměstský rychtář Jakub Protiva svůj úřad a vrací se na rodnou tvrz Protivec v jižních Čechách. Než však vůbec stačí začít na svém majetku hospodařit, navštíví ho zeman Matěj z Dvorců s podivnou nabídkou.
detektivky
Ukázky

Klášter kostlivců

169 Kč
Žena v kleci - 11%
(15x)
Komisař Carl Morck je po traumatické události, utrpěné během služby, přeložen do nově založeného oddělení Q, kde se má zabývat nevyřešenými případy z minulosti. Thriller.
detektivky

Žena v kleci

269 Kč
239 Kč
Krvavý cejch
Historické krimi z pera Jana Bauera.
detektivky
Ukázky

Krvavý cejch

169 Kč
Strážce boleslavského mystéria
(2x)
V pořadí již osmý detektivní román oblíbeného autora se opět odehrává v době českého krále Přemysla II. Otakara. Správce hradu Bezdězu Oldřich z Chlumu stojí tentokrát proti nebezpečným úkladům tajného bratrstva.
detektivky
Ukázky

Strážce boleslavského mystéria

199 Kč
Šifra mistra Leonarda - 6%
(4x)
Vražedné tajemství zakódované do nejznámějšího Leonardova obrazu sahá až do dnešních dnů… Ve hře není nic menšího než svatý grál!
detektivky

Šifra mistra Leonarda

398 Kč
374 Kč
Tajemství abatyše z Assisi
(3x)
Další kniha z oblíbené série románů z doby vlády Přemysla Otakar II. Oldřich z Chlumu je pověřen úkolem doprovázet královu tetu abatyši Anežku na pouti do Compostely. Ještě než překročí hranice království, dojde k první vraždě.
detektivky
Ukázky

Tajemství abatyše z Assisi

199 Kč
Vraždy v ulici Morgue - 5%
V interpretaci Jiřího Langmajera je Poeovo napínavé vyprávění, jež se vzápětí změní v dobrodružství ducha, skutečným posluchačským zážitkem.
detektivky

Vraždy v ulici Morgue

167 Kč
158 Kč
Šest na jednoho - 11%
Damien Daniels byl při tréninku zabit v sedle koně zkušeným ostřelovačem. Vše vypadá na profesionální práci, chybí však motiv.
detektivky

Šest na jednoho

89 Kč
79 Kč
Michelangelův zápisník - 6%
(1x)
Děj napínavého thrilleru je inspirován dohady o existenci tajemného zápisníku italského renesančního umělce Michelangela Buonarrotiho.
detektivky

Michelangelův zápisník

220 Kč
207 Kč
Zobrazuji 281 - 290 z 291 položek
<< < 1 .. 27 28 29 30 > >>