Nejprodávanější tituly - březen 2019
počítače

Zoner Photo Studio X - 11%
Jediná publikace na našem knižním trhu, která se podrobně věnuje práci v modulu EDITOR ve velmi rozšířeném software na úpravy fotografií - Zoner Photo Studio X.
počítače

Zoner Photo Studio X

315 Kč
280 Kč
Co je nového v umělé inteligenci
Roboti, drony a různý software se z laboratoří přesouvají do běžného života. Již dnes řeší automatizované systémy řadu úkolů lépe než lidé, ale také dělají z lidského hlediska nepředstavitelné chyby. Sebere nám umělá inteligence práci?
počítače
Ukázky

Co je nového v umělé inteligenci

90 Kč
Microsoft Excel 2016 Podrobná uživatelská příručka - 11%

Učte se na zkušenostech expertů z praxe. Pracujete s Excelem v profesním či osobním životě? Chcete se naučit ovládat Excel včetně nových funkcí a umět vytvářet působivé tabulky a grafy?

počítače

Microsoft Excel 2016 Podrobná uživatelská příručka

449 Kč
399 Kč
Skleněná klec - 11%
(2x)
Kniha Skleněná klec je oslavou technologie a současně varováním před jejím nesprávným používáním. Její autor, Nicholas Carr, popisuje osobní, společenské a ekonomické důsledky automatizace.
počítače

Skleněná klec

405 Kč
360 Kč
PHP a XML - 20%
Kniha čtenáře podrobně seznámí s jazykem XML a s možnostmi jeho zpracování v jazyce PHP. Výklad se kromě popisu jednotlivých rozhraní jako je SAX, XMLReader, DOM a SimpleXML soustřeďuje i na vysvětlení samotných základů jazyka XML.
počítače
Ukázky

PHP a XML

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 15 položek
<< < 1 2