Nejprodávanější tituly - březen 2019
psychologie

Cesta pravého muže - 6%
(8x)
Jaké je vaše nejhlubší životní poslání? Co doopravdy ženy chtějí? Jak se stát skvělým milencem? Pokud čtete tyto otázky a jste muž, určitě jste si tyto a podobné otázky pokládali. Možná ale nebylo snadné na ně nalézt odpověď. Praktická příručka jak žít.
psychologie

Cesta pravého muže

246 Kč
231 Kč
Léčba traumatu - 11%
Vědecké studie ukazují, že lidé, kteří přežili nehody, přírodní katastrofy nebo traumata v dětství, často trpí dlouhodobými příznaky od úzkostí a depresí přes nevysvětlitelné bolesti a únavu, až po různé druhy onemocnění a psychického „odehrávání“.
psychologie
Ukázky

Léčba traumatu

248 Kč
220 Kč
Přerámování v terapii - 11%
Význam, který něčemu dáváme, nás může děsit nebo rozesmávat. V psychoterapii bývá základem klientova problému právě význam, který klient dává určité životní okolnosti. Z tohoto pohledu je přerámování – změna významu – jednou z ústředních metod..
psychologie

Přerámování v terapii

194 Kč
172 Kč
Molekuly emocí - 11%
(3x)
Ve své průkopnické knize Molekuly emocí Candace Pert poskytuje překvapivé a přesvědčivé odpovědi na tyto a další náročné otázky, o kterých vědci a filozofové uvažovali už po staletí.
psychologie

Molekuly emocí

395 Kč
351 Kč
Co řeknete, změní váš svět - 11%
V každé situaci může člověk tím, jak mluví (k ostatním, ale i k sobě ve svých myšlenkách), buď podporovat pokoj, porozumění a mír, nebo násilí. Rosenberg ukazuje, jak jazyk a komunikace v tomto smyslu fungují a učí, jak redukovat bolest a násilí.
psychologie

Co řeknete, změní váš svět

224 Kč
199 Kč
Svobodná vůle - 20%
(2x)
Existence svobodné vůle je natolik přesvědčivá iluze, že lidé jednoduše odmítají uvěřit, že by tomu mohlo být jinak. Sam Harris ve své knize kombinuje poznatky neurovědy a psychologie, aby tuto iluzi s konečnou platností odmítl.
psychologie
Ukázky

Svobodná vůle

64 Kč
51 Kč
Jak žít a vyhnout se syndromu vyhoření - 11%
(1x)
Syndrom vyhoření je stav naprostého fyzického a duševního vyčerpání s možnými vážnými zdravotními důsledky.
psychologie
Ukázky

Jak žít a vyhnout se syndromu vyhoření

314 Kč
279 Kč
Moudrost psychopatů - 11%
Na své strhující cestě do života psychopatů a jejich vychytralého chování známý oxfordský psycholog Kevin Dutton odhaluje existenci stupnice „šílenství“, na níž má své místo každý z nás.
psychologie

Moudrost psychopatů

404 Kč
359 Kč
Psychodiagnostika v řízení lidských zdrojů - 11%
Publikace popisuje, jak se vyhodnocují výsledky psychologických testů, a upozorňuje na různé okolnosti, které ovlivňují hodnocení, takže s pomocí knihy diagnostiku realizuje i začátečník.
psychologie

Psychodiagnostika v řízení lidských zdrojů

89 Kč
79 Kč
Cesty radosti, lásky a štěstí - 11%
Být doopravdy šťastným je daleko snazší, než si myslíte. A co je na tom nejlepší? Že nemusíte na nic čekat. Ve stavu trvalého štěstí se můžete znovu octnout doslova lusknutím prstů
psychologie

Cesty radosti, lásky a štěstí

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 221 položek
<< < 1 2 3 4 .. 23 > >>