Nejprodávanější e-knihy - březen 2019
podle věku

Nové kapitoly ze sociálního lékařství a veřejného zdravotnictví - 20%
Učební text přináší studentům aktuální a nezbytné informace o široké problematice sociálního lékařství a veřejného zdravotnictví. Text je užitečný nejen pro studenty, ale také pracovníky ve zdravotních a sociálních službách.
podle věku
Ukázky

Nové kapitoly ze sociálního lékařství a veřejného zdravotnictví

200 Kč
160 Kč
Andragogika - 20%
Základní učební text pro studenty andragogiky a personálního řízení mapuje obor s jeho multidisciplinárním založením, využívá poznatky příbuzných oborů.
podle věku
Ukázky

Andragogika

186 Kč
149 Kč
Angličtina pro radost III. - 20%
Třetí díl anglicko-české e-knihy určená středně pokročilým studentům. Procvičte si konverzační témata, gramatiku až po minulý průběhový čas a mnoho dalšího.
podle věku
Ukázky

Angličtina pro radost III.

95 Kč
76 Kč
Angličtina pro samouky - 20%
Cílem knihy je osvojení základní gramatiky a zvládnutí běžné komunikace. Koncepce učebnice je založena na cvičných větách, které přímo navazují na výklad každého gramatického jevu.
podle věku
Ukázky

Angličtina pro samouky

339 Kč
271 Kč
Obsahový rozbor současné angličtiny - 20%
Práce zakladatele naší anglistiky, významného českého jazykovědce a jedné z ústředních postav Pražského lingvistického kroužku Viléma Mathesia (1882-1945), vyšla poprvé roku 1961 péčí Josefa Vachka a stala se v pravém slova smyslu prací klasickou.
podle věku
Ukázky

Obsahový rozbor současné angličtiny

180 Kč
144 Kč
Finanční trhy - 20%
Učebnice určená zejména studentům ekonomických VŠ i SŠ se věnuje fungování finančních trhů a finančním investičním instrumentům. Je ojedinělá tím, že její součástí je program na generování cvičných testů.
podle věku
Ukázky

Finanční trhy

297 Kč
238 Kč
Konkurenceschopný podnik - 20%
Jak měnit uspořádanost podniku, jaké nástroje, metody a prostředky ke změně uspořádanosti použít, je obsahem předkládané vysokoškolské učebnice, která má za cíl poskytnout základní rámec vědomostí a poznatků z oblasti ekonomiky.
podle věku
Ukázky

Konkurenceschopný podnik

199 Kč
159 Kč
Korespondence v češtině: příručka pro cizince - 20%
Korespondenční příručka česky psané korespondence pro cizince je první svého druhu a i jako taková chce být inspirací a pomocníkem pro všechny zájemce o češtinu. Jak napsat dopis, jak mu porozumět a reagovat na něj?
podle věku
Ukázky

Korespondence v češtině: příručka pro cizince

100 Kč
80 Kč
Mluvnice současné češtiny I. - 20%
(1x)
Předkládaná Mluvnice současné češtiny autorů působících na různých ústavech Univerzity Karlovy je po téměř patnácti letech novým pokusem o stručný a srozumitelný popis našeho mateřského jazyka.
podle věku
Ukázky

Mluvnice současné češtiny I.

250 Kč
200 Kč
Hygiena, preventivní lékařství a veřejné zdravotnictví - 20%
Učebnice má primárně sloužit studentům všeobecného lékařství jako zdroj základních informací o problematice spojené s hygienou a prevencí.
podle věku
Ukázky

Hygiena, preventivní lékařství a veřejné zdravotnictví

170 Kč
136 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 42 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>