Nejprodávanější e-knihy - březen 2019
podle věku

Soudobá sociologie VI. - 20%
Tímto šestým svazkem se uzavírá série knižních publikací, které pod označením Soudobá sociologie začaly vycházet v roce 2006. Cílem celého projektu bylo zprostředkovat českému čtenáři informace o základních trendech soudobé světové sociologie.
podle věku
Ukázky

Soudobá sociologie VI.

230 Kč
184 Kč
Učit (se) příběhem - 20%
Komenského Labyrint a didaktické možnosti narativní alegorie. Interdisciplinární případová studie, analyzovaná s didaktickými brýlemi na očích.
podle věku
Ukázky

Učit (se) příběhem

89 Kč
71 Kč
Un été capricieux (Rozmarné léto francouzsky) - 20%
(2x)
Slavné dílo Vladislava Vančury o příhodách kouzelníka Arnoštka, krásné Anny, paní Kateřiny a především tří pánů v nejlepších letech, kteří se v malém lázeňském městečku nudí v červnovém dešti.
podle věku
Ukázky

Un été capricieux (Rozmarné léto francouzsky)

350 Kč
280 Kč
Základy elektrotechniky - 20%
Stručná, jednoduchá a moderní učebnice pro střední školy. Vhodná pro všechny začínající zájemce o tento obor. Uvádí hlavně poznatky potřebné pro praktickou činnost.
podle věku
Ukázky

Základy elektrotechniky

99 Kč
79 Kč
Anglicko-český/ česko-anglický fotbalový slovník - 20%
Tento anglicko-český a česko-anglický fotbalový slovník je praktická a jednoduchá pomůcka určená pro všechny uživatele se zájmem o terminologii z oblasti fotbalu, sportu a dalších souvisejících oborů. Slovník obsahuje téměř 4 000 hesel.
podle věku
Ukázky

Anglicko-český/ česko-anglický fotbalový slovník

99 Kč
79 Kč
Čeština za pracovním stolem - 20%
(1x)
Dočkáte se všeho podstatného, co nás ve škole neučili. Autorka je zkušená lektorka češtiny pro úředníky různých ministerstev, provede nás krok za krokem tvorbou různých úředních textů a ukáže triky, jak se vyhnout typickým nástrahám úřední češtiny.
podle věku
Ukázky

Čeština za pracovním stolem

212 Kč
170 Kč
Sociální politika - 20%
Kniha je základní odbornou učebnicí pro studijní obor zaměřený na sociální činnosti. Jejím cílem je seznámit žáky se základy sociální politiky v systému politiky státu.
podle věku
Ukázky

Sociální politika

212 Kč
170 Kč
Velký anglicko-český/ česko anglický slovník - 20%
(2x)
Tento slovník je určen širokému okruhu uživatel, především však těm, kteří již anglický jazyk na jisté úrovni ovládají. Obsahuje cca 100.000 hesel a 300.000 jejich ekvivalentů.
podle věku
Ukázky

Velký anglicko-český/ česko anglický slovník

190 Kč
152 Kč
Dětská sestra v primární a komunitní péči - 20%
Odborná publikace, zcela ojedinělá na českém trhu, je určena studentům ošetřovatelství, porodní asistence, dětským sestrám a porodním asistentkám působícím v primární a komunitní péči.
podle věku
Ukázky

Dětská sestra v primární a komunitní péči

212 Kč
170 Kč
Knulp - 20%

Jedna z nejpopulárnějších a nejpůsobivějších drobných próz německého nositele Nobelovy ceny za literaturu vychází v dvojjazyčné, česko-německé podobě. Bilingvní elektronická kniha s funkcí odskoku mezi češtinou a němčinou ve formátu ePub a mobi.

podle věku
Ukázky

Knulp

188 Kč
150 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 42 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>