Nejprodávanější tituly - březen 2019
poezie pro děti

Jiné taje opic - 11%
(1x)
Druhá kniha Zlatou stuhou ověnčených a na prestižní cenu Czech Grand Design nominovaných Jino tajů opic je zde – a dotváří tak komplexní opičí atlas, opět včetně opičí abecedy, kterou si děti mohou rozstříhat a tvořit z ní své texty.
poezie pro děti

Jiné taje opic

628 Kč
558 Kč
Nesmysl! - 11%
(1x)
Nesmysl provází člověka odjakživa. V životě, v kultuře, ve společnosti, v politice. V literatuře, zejména v poezii, ať té domácí, nebo překladové, má velmi pěknou a bohatou tradici, kterou není na škodu čas od času připomenout.
poezie pro děti

Nesmysl!

241 Kč
214 Kč
Úžasné stroje - 11%
Tato kniha je určena všem malým i velkým obdivovatelům techniky a strojů. Jejím prostřednictvím se děti seznámí s roztodivnými a úžasnými stroji, všemožnými povoláními, ale také lidmi, kteří tyto stroje umí obsluhovat a řídit.
poezie pro děti

Úžasné stroje

268 Kč
238 Kč
Dřív, než půjdem spát - 11%
(1x)
Je čas jít spát, ale našim malým se ještě nechce... jak neobvyklé. My rodiče to známe všichni. Pojďme tedy ještě poslední minuty společného dne strávit s knížkou pro nejmenší o tom, že i zvířátka už jdou spinkat.
poezie pro děti

Dřív, než půjdem spát

161 Kč
143 Kč
Hlemýžď Čilišnek - 11%
(1x)
Básničky autora slavných Lichožroutů si díky vtipu, hravosti a humoru oblíbí zejména děti mladšího školního věku, jimž především je knížka určena.
poezie pro děti
Ukázky

Hlemýžď Čilišnek

224 Kč
199 Kč
Jak počítají koťata - 11%
Knížka známého básníka Jiřího Žáčka a hudebního pedagoga a skladatele Pavla Jurkoviče obsahuje téměř 60 zhudebněných básniček, některých již známých, jiných zcela nových.
poezie pro děti

Jak počítají koťata

89 Kč
79 Kč
Já mám v krabici cukr a krupici - 11%
Soubor říkanek pro děti od 5 let.
poezie pro děti

Já mám v krabici cukr a krupici

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 17 položek
<< < 1 2