Nejprodávanější tituly - březen 2019
biologie

Sexuální poradna Dr. Tatiany pro všechna živá stvoření - 11%
Autorka ve své knize humornou formou ukazuje, že mnohé sexuální praktiky, které můžeme pozorovat v živočišné říši a které se nám na první pohled mohou zdát brutální, nemorální nebo dokonce nepřirozené, jsou ve skutečnosti nezbytné pro přežití druhu.
biologie

Sexuální poradna Dr. Tatiany pro všechna živá stvoření

268 Kč
238 Kč
Hravá příroda - 11%
Probuďte se uprostřed přírody a objevte deset nejrozmanitějších přírodních prostředí v kaleidoskopických barvách od umělecké dvojice Carnovsky žijící v Miláně. Pomocí kouzelných čoček pozorujte džungli, oceány, pláně, lesy a mnoho dalšího.
biologie

Hravá příroda

449 Kč
399 Kč
Můj sešit pozorování a aktivit: Příroda ve městě - 47%
Tento pracovní sešit je jiný než ostatní. Vyzývá tě k objevování veškeré přírody, která je kolem tebe, uprostřed tvého města nebo tvé vesnice.
biologie

Můj sešit pozorování a aktivit: Příroda ve městě

116 Kč
62 Kč
Evoluce všeho - 11%
(3x)
Svět, jak podrobně dokládá Ridley, je prostoupen nikým neplánovanou a neřízenou evolucí, která je zdrojem a motorem všeho důležitého nejen v přírodě, ale i ve společnosti; nové věci vznikají spontánně, v drobných a postupných přírůstcích.
biologie

Evoluce všeho

359 Kč
319 Kč
Genetika - 11%
Druhé české vydání Genetiky přichází po osmi letech od vydání prvního. Během této doby se ve vědě, která prožívá tak bouřlivý rozvoj, objevila celá řada nových a zásadních poznatků – a tato učebnice je prezentuje.
biologie

Genetika

1 546 Kč
1 374 Kč
Příběh lidského těla - 11%
(2x)
Strhující bestseller evolučního biologa prof. Daniela Liebermana osvětluje podstatné vlastnosti našeho těla s ohledem na všechny evoluční a kulturní tlaky, jež muselo podstoupit.
biologie

Příběh lidského těla

494 Kč
439 Kč
Co je nového v biologii
(2x)
Do jaké míry umí živé organismy ovlivňovat samy sebe a své okolí? Anton Markoš přibližuje, jak se na tuto otázku i díky novým výzkumným možnostem dívají současní biologové.
biologie
Ukázky

Co je nového v biologii

90 Kč
Porod a budoucnost Homo sapiens - 11%
Tato kniha je o tom, proč vyslovovat otázky, které se týkají možné transformace Homo sapiens v souvislosti s tím, jak přicházíme na svět.
biologie
Ukázky

Porod a budoucnost Homo sapiens

252 Kč
224 Kč
Rostliny způsobující otravy - 20%
Kniha podává ucelené informace o jedovatých a potenciálně jedovatých rostlinách středoevropské flóry, o jejich identifikačních znacích, obsahových látkách odpovědných za toxicitu, projevech otravy a možnostech pomoci postiženému.
biologie
Ukázky

Rostliny způsobující otravy

270 Kč
216 Kč
Tajný život hub - 11%
Jsou vládkyněmi světa plného superlativů, nad nimiž se tají dech, zarážejících skutečností, překvapivých partnerství a nevyřešených hádanek.
biologie

Tajný život hub

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 28 položek
<< < 1 2 3 > >>