Nejprodávanější e-knihy - březen 2019
děti a mládež

Jak to chodí v psí školce - 20%
Začtěte se do pohádkových příhod psích předškoláků! V téhle školce si budete připadat jako v psí grotesce. Malý pejsek Bobeš jde poprvé do školky mezi ostatní štěňátka.
děti a mládež
Ukázky

Jak to chodí v psí školce

212 Kč
170 Kč
Vánoční snění - 20%
Krkonošské pohádky nás uvádějí do krajiny dětství v podobě zasněžených hor, jejichž údolí v sobě ukrývají v čase Vánoc tolik lidského citu, kolik tato zázračná doba jen unese.
děti a mládež
Ukázky

Vánoční snění

149 Kč
119 Kč
Jeskyně Tisíce přání - 20%
Jsi Gabriel Knox – elitní žoldnéřský důstojník z nejsevernější provincie lidí na kontinentu. Chlapík jménem Sebb Rilaw, bard a dobrodruh, se vydal odhalit tajemství bájné jeskyně Tisíce přání.
děti a mládež
Ukázky

Jeskyně Tisíce přání

129 Kč
103 Kč
Půlnoční gang - 20%
(1x)
Okouzlující příběh pěti dětí trávicích nudné dny na dětském oddělení v nemocnici – a jejich cestě za úžasnými dobrodružstvími.
děti a mládež
Ukázky

Půlnoční gang

198 Kč
158 Kč
Zázračná kněžka - 20%
(1x)
„Zázračná kněžka“ je tradiční fantasy gamebook – hra v knize. V roli elitního žoldnéře Gabriela Knoxe se vydáte na fantastickou výpravu, jejíž cíl bude záviset jen a pouze na vašich rozhodnutích.
děti a mládež
Ukázky

Zázračná kněžka

99 Kč
79 Kč
Příšerná teta - 20%
(1x)
V roztomile ztřeštěném, potrhle humorném a přitom dojemném příběhu napsaném dnes již veleslavným Davidem Walliamsem vystupují opět velmi svérázné postavy, počínaje tlustou tetou Albertou a jejím domácím mazlíčkem sovou a kominickým duchem.
děti a mládež
Ukázky

Příšerná teta

198 Kč
158 Kč
Příšerné příběhy strýce Montaguea - 20%
(7x)
Strýc Montague žije osaměle, jen se svým tajuplným sluhou. Třebaže cesta k jeho ponurému starému domu vede hlubokým strašidelným lesem, malý Edgar svého příbuzného rád navštěvuje. Strýc má totiž nepřebernou zásobu hrůzostrašných historek.
děti a mládež
Ukázky

Příšerné příběhy strýce Montaguea

169 Kč
135 Kč
Manžel, který štěká, taky kouše
Když šestnáctiletá Sonja otěhotní, převrátí jí to život naruby. Rodiče se za její poklesek stydí, takže ji jednak odklidí k tetě do jiného města a jednak ji přinutí, aby dala dítě k adopci. Sonja jim to nikdy neodpustí. Příběh pro dospívající dívky.
děti a mládež
Ukázky

Manžel, který štěká, taky kouše

169 Kč
Pan Smraďoch - 20%
(2x)
Další humorný příběh pro mladé čtenáře od autora knihy Babička drsňačka. Kouzelně neuctivý a zároveň dojemný příběh vypráví o tajemstvích, přátelství i docela obyčejném životě.
děti a mládež
Ukázky

Pan Smraďoch

148 Kč
118 Kč
Kluk v sukních - 20%
Další třeskutě zábavná i dojemná knížka britského herce, scenáristy a spisovatele Davida Walliamse, autora bestselleru Babička drsňačka a Pan Smraďoch.
děti a mládež
Ukázky

Kluk v sukních

178 Kč
142 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 21 položek
<< < 1 2 3 > >>