Nejprodávanější Kniha - březen 2019
děti a mládež

Through The Looking Glass - 11%
I sent a letter to the fish, I told them, "This is what I wish." The little fishes of the sea, They sent an answer back to me. The little fishes' answer was "We cannot do it, sir, because ..." I sent a letter back to say It would be better to obey.
děti a mládež

Through The Looking Glass

143 Kč
127 Kč
Volání divočiny - 14%
(2x)
Londonovo Volání divočiny je mistrovským dílem jak svým stylem, tak i proto, že povyšuje dobrodružné příběhy na úroveň klasické literatury. Komiksové zpracování je určeno čtenářům již od 9 let.
děti a mládež

Volání divočiny

148 Kč
127 Kč
Album lidí - 11%
Hravé a chytré obrazové album lidských typů, profesí, povah či rolí. Postavy, ať už reálné nebo fantastické, seřadil autor do dvojic, které se doplňují, odporují si, jsou vtipným protikladem, lehkou ironií... Zaujmou čtenáře bez rozdílu věku.
děti a mládež

Album lidí

359 Kč
319 Kč
Černá kniha tajemství - 6%
Napínavá kniha odehrávající se v historických kulisách se žánrově nachází na pomezí klasického dobrodružného příběhu, hororu a pochmurné fantasy. Hlavním hrdinou dobrodružného příběhu určeného dětem od 10 let je chlapec Ladivoj Flígr.
děti a mládež

Černá kniha tajemství

219 Kč
206 Kč
Dětská Bible - čti a poznávej - 11%
Srozumitelně převyprávěné základní biblické příběhy. Jsou bohatě ilustrovány a navíc doplněny o spoustu vysvětlujících informací. Kniha je určena těm dětem, které se chtějí dozvědět více o prostředí a souvislostech, v nichž se udály biblické příběhy.
děti a mládež

Dětská Bible - čti a poznávej

538 Kč
478 Kč
Já mám v krabici cukr a krupici - 11%
Soubor říkanek pro děti od 5 let.
děti a mládež

Já mám v krabici cukr a krupici

224 Kč
199 Kč
Město Ember - 6%
(2x)
První díl tetralogie Knihy města Ember se odehrává ve světě, kde panuje věčná tma. Jediným světlem je tu město Ember, poslední město lidí. Rodinná fantasy.
děti a mládež

Město Ember

237 Kč
223 Kč
Zpátky na zem

Jednou jsme Marietta a já začali mít plný zuby města. Tak jsme si pronajali náklaďák, nastrkali dovnitř krabice a vydali se bydlet na Žindavy.

děti a mládež

Zpátky na zem

135 Kč
Les Merveilleux contes Tchéques - 6%
Komiks podle Karla Jaromíra Erbena. Pět klasických českých pohádek ve francouzské verzi.
děti a mládež

Les Merveilleux contes Tchéques

305 Kč
287 Kč
Skutečný příběh Cílka a Lídy - 11%
(4x)
Fotografický komiks pro děti od všestraného umělce Františka Skály. Unikátním způsobem v něm zachytil dobrodružnou pouť bezstarostného chlapíka Cílka, který vyšel jednoho letního rána navštívit svou přítelkyni poustevnici Lídu.
děti a mládež

Skutečný příběh Cílka a Lídy

522 Kč
464 Kč
Zobrazuji 371 - 380 z 382 položek
<< < 1 .. 36 37 38 39 > >>