Manu Larcenet

Přihlašte se nebo registrujte a přidejte si autora do oblíbených.

Manu (Emmanuel) Larcenet (* 1969) je plodný a výrazný francouzský komiksový tvůrce, který pracoval pro časopisy Fluide Glacial a Spirou. Jeho tvorbu nejčastěji publikuje nakladatelství Dargaud. Přispěl i do rozsáhlé komiksové řady Donjon, ale mezi nejznámější jeho komiksy patří La vie est courte (1998 až 2000) nebo Le combat ordinaire (2003 až...

Zobrazit celý text
Nahoru

Manu Larcenet v Oko Magazínu OKO

Rozhovory

McCarthyho Cesta jako komiks

Po komiksové adaptaci Brodeckovy zprávy, kterou vydalo Argo v roce 2023, přichází Manu Larcenet s dalším zpracováním významného literárního díla. Pulitzerova cena stvrdila obrovský celosvětový úspěch románu Cesta. Larcenetova adaptace je naprosto originální, a přitom velice věrná.
Aktuality

Předvánoční novinky Arga

Nakladatelství jako Argo vydávají jednu knihu za dva dny. Tohle ostré tempo znamená mimo jiné velmi pestré portfolio knih, které umožňuje vybrat si opravdu skoro každému.
Aktuality

První půlka listopadu a novinky z Arga

Není pochyb o tom, že se u knih už definitivně projevuje předvánoční čas. Počet novinek akceleruje jako každý rok. Lepší než propadat panice z množství, je potěšit se možnostmi opulentního výběru. A nezaleknout se, ale naopak si vybrat.
Další články