Nejprodávanější tituly - březen 2019
cestování

Porto - 11%
Od nábřeží řeky Douro k plážím Atlantského oceánu, od barokních kostelů k zahradám, od sklepů s portským vínem k trendovým barům ve čtvrti Cedofeita, druhé největší město Portugalska se před vámi v mžiku otevře díky tomuto jedinečnému průvodci.
cestování

Porto

242 Kč
215 Kč
Úchvatné světové trekingové trasy - 11%
Cestování je o poznávání nového a nejvíc nových zážitků nasbíráte, budete-li cestovat co nejpomaleji, tedy pěšky! Pěší turistika neboli treking má mnoho podob a úrovní obtížnosti.
cestování

Úchvatné světové trekingové trasy

629 Kč
559 Kč
Americká elegie - 11%
(1x)
Příběh rodiny Vancových začal v poválečné Americe nadějí. Autorovi prarodiče byli „zamilovaní, ale chudí jako kostelní myš“. Přestěhovali se z apalačského regionu Kentucky do Ohia s nadějí, že uniknou strašné chudobě, která je obklopovala.
cestování
Ukázky

Americká elegie

268 Kč
238 Kč
Andalusie a Costa del Sol - Inspirace na cesty - 11%
Nové vydání průvodce do kapsy. Užívejte si průzračné moře nebo se vydejte do vnitrozemí: Andalusie dokáže okouzlit každého. Pláže jsou úžasné a sluníčko celoročně svítí zhruba devět dnů z deseti.
cestování

Andalusie a Costa del Sol - Inspirace na cesty

206 Kč
183 Kč
Encyklopedie magických míst - 11%
(1x)
Lákají vás dobrodružné cesty do tajuplných končin naší vlasti, kde ožívají mýty a zjevují se nadpřirozené bytosti? Chcete na vlastní kůži pocítit sílu a magičnost posvátných míst, které uctívali už naši dávní předkové? Máte rádi tajemstvím opředené příběhy a dodnes neodhalené a provokující záhady?
cestování

Encyklopedie magických míst

449 Kč
399 Kč
Island – země vzdálená
Island - země vzdálená, je třetí fotografickou publikaci Jana Suchardy věnovanou ostrovu v Severním Atlantiku, který jej natolik uhranul, že se sem od své první návštěvy v roce 2001 stále každoročně a opakovaně vrací.
cestování

Island – země vzdálená

180 Kč
Jiná Afrika - 11%
(2x)
Známá rozhlasová novinářka Pavla Jazairiová vydává upravenou a rozšířenou verzi úspěšné knížky z roku 2008 věnované zemím v severní a západní Africe – Mali, Senegalu, Alžírsku, Tunisku. Důvodem je aktuálnost tématu.
cestování

Jiná Afrika

161 Kč
143 Kč
Kurátor: Prague Art Guide - 11%
Traditional galleries, contemporary spaces, paintings and sculptures, art cafés, art in the streets and people who have something to say about it.
cestování

Kurátor: Prague Art Guide

269 Kč
239 Kč
Travel Bible (vydání pro rok 2019) - 11%
A je tady! Třetí vydání cestovatelské bible, po kterém čtenáři dlouho volali. Bestseller posledních několika let se opět dočkal výrazného rozšíření a mnoha aktualizací. Všem cestovatelům tak nabídne ještě víc a bude jim plnohodnotným průvodcem.
cestování

Travel Bible (vydání pro rok 2019)

404 Kč
359 Kč
Peruánské postřehy - 20%
Nejvýraznější cestovatelskou osobností, která poznávala Peru a Bolívii ve druhé polovině 20. století byl Václav Šolc (1919 – 1995), ředitel Náprstkova muzea v Praze.
cestování
Ukázky

Peruánské postřehy

129 Kč
103 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 119 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 12 > >>