Nejprodávanější Kniha - březen 2019

Smrtící tajnosti
(3x)
Jednoho mrazivého rána nalezne po probuzení matka svou dceru v kaluži krve a zmrzlou na malé předzahrádce. Kdo mohl provést takovou věc – zavraždit oběť na prahu jejího vlastního domu, ještě k tomu na Štědrý večer?

Smrtící tajnosti

404 Kč
Ve skříni
(1x)
Hlavní hrdinka nové prózy Terezy Semotamové žije v nespokojeném vztahu v cizině; po nevyjasněné smrti partnera se vrací do rodné země, kde však nemá kde žít (ostatně ani neví jak), a tak vezme zavděk skříní, kterou její sestra hodlá vyhodit.
Ukázky

Ve skříni

205 Kč
Psychosomatická prvouka
(1x)
Kniha významného českého psychiatra hledá odpověď na otázku vztahu lidského těla a lidské duše.

Psychosomatická prvouka

359 Kč
Síla mýtu
(1x)
Knižní přepis proslulého šestihodinového cyklu rozhovorů amerického antropologa, religionisty a filozofa Josepha Campbella (1904-1987) s moderátorem Billem Moyersem, v zasvěcených sondách do nejrůznějších kultur, civilizací a náboženství.
Ukázky

Síla mýtu

313 Kč
Manuál pro uklízečky
(5x)
V povídkách, které vznikaly zhruba od šedesátých do devadesátých let 20. století, se Berlinová inspirovala dětstvím stráveným v těžařských městečkách na americkém Západu, mládím, které prožila mezi společenskou smetánkou v jihoamerickém Chile.
Ukázky

Manuál pro uklízečky

268 Kč
Říše letního měsíce
(1x)
Komančové byli nejmocnějším indiánským kmenem v amerických dějinách. Proslavili se nedostižným jezdeckým i válečným uměním a legendární bojovností, dokázali zarazit rozpínání španělského impéria z Mexika i francouzských kolonistů z Louisiany.

Říše letního měsíce

358 Kč
Probudím se na Šibuji
(14x)
Když se sedmnáctiletá Jana dostane do vysněného Tokia, nejraději by zde zůstala navždy. Záhy se přesvědčí o tom, jak nedozírné následky může takové přání mít. Ocitne se totiž uzavřená v magickém kruhu rušné čtvrti Šibuja.
Ukázky

Probudím se na Šibuji

314 Kč
Důmyslné umění, jak mít všechno u pr* * le
(7x)

Přestaňte být za každou cenu pozitivní a staňte se lepšími a spokojenějšími lidmi! Po desetiletí do nás všichni hučeli, že pozitivní myšlení a přístup jsou klíčem ke šťastnému a plnohodnotnému životu. "K čertu s pozitivismem," říká Mark Manson.

Důmyslné umění, jak mít všechno u pr* * le

359 Kč
Druhá derivace touhy I
(4x)
Úvahy ekonoma Tomáše Sedláčka se ohlíží za událostmi nabitým desetiletím. Jedná se o jednu z nejdelších a nejsouvislejších sérií úvah v českém teritoriu, která ukazuje autorovu názorovou integritu a pestrost myšlenek...

Druhá derivace touhy I

313 Kč
Hebká mašinka
První svazek kultovní Burroughsovy "Cut Up Trilogy".

Hebká mašinka

268 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>