Nejprodávanější tituly - březen 2019
první stupeň

Já jsem Dobrý pastýř - 11%
Kniha je první publikací přeloženou do českého jazyka, která komplexně uvádí českého čtenáře do světově rozšířeného katechetického programu s názvem Katecheze Dobrého pastýře. Program je třístupňový a je určen dětem od tří do dvanácti let.
první stupeň

Já jsem Dobrý pastýř

224 Kč
199 Kč
Nebeský bibendum - 11%
Nebeský bibendum je velké dílo o šílenství všedního dne. Bravurně vykresluje potrhlý a někdy krutý svět, svět zasutých dětských nočních můr, ozvláštněný prapodivným humorem a poezií typickými pro celé mistrovské dílo klasika moderního komiksu.
první stupeň

Nebeský bibendum

628 Kč
558 Kč
Přátelé z pravěku - 11%
V tomto komiksovém svazku naleznou malí i velcí čtenáři příběhy brontosaura Punti, ryboještěra Bonifáce, čolka Radúze a žáby Mahuleny, krokodýla Kryšpína a řady dalších hrdinů.
první stupeň

Přátelé z pravěku

179 Kč
159 Kč
Sek a Zula - 11%
Příběhy neandrtálských dětí Seka a Zuly, brontosaura Punti, tygříka Drápka, pterodaktyla Inocence a dalších vycházejí ve druhém, opraveném vydání pro pobavení a poučení nové generace malých čtenářů.
první stupeň

Sek a Zula

179 Kč
159 Kč
Barvy - 11%
(2x)
Nová kniha autora oblíbené Knížky nás originálním a hravým způsobem vtahuje do světa barev, jejich kombinací a míchání. Stránky plné barevných otisků prstů, skvrn a šmouh rozvíjejí dětskou představivost, vedou je k poznávání barev.
první stupeň

Barvy

203 Kč
180 Kč
Jak zamotat dračí příběh - 11%
(1x)
Někdo ukradl Ohnikam. Sopka na ostrově Lávolumpů už pěkně dlouho hřímá a chystá se celá vybuchnout. Až se to stane, vylíhnou se z vajec děsiví draci hubivcii. Podaří se Škyťákovi zabránit explozi a uchránit vikinské kmeny ?
první stupeň

Jak zamotat dračí příběh

224 Kč
199 Kč
Kde rostou peníze? - 11%
Knížka, doprovázena třiceti ilustracemi, přináší víc než rámcovou orientaci ve světě peněz. Děti se z ní dozví i to, proč je hloupé někomu závidět a že v životě existuje spousta důležitých věcí, které se za žádné peníze koupit nedají.
první stupeň

Kde rostou peníze?

179 Kč
159 Kč
Zábavný pravopis - 11%
Luštění s procvičováním párových souhlásek a vyjmenovaných slov pro školáky od 8 let.
první stupeň

Zábavný pravopis

179 Kč
159 Kč
Dítě je dítě - 11%
Poté, co se po tatínkovi Žabákovi a mamince Žabákové slehla zem, dvě jejich malé žabičky zůstaly opuštěné. Paní Kosová, pan Krtek a pan Ježek by jim rádi pomohli, ale žádný z nich neví jak.
první stupeň

Dítě je dítě

151 Kč
134 Kč
Obrázky z československých dějin - 11%
(2x)
Knížka obrázkových seriálů z naší historie volně navazuje na velmi oblíbené Obrázky z českých dějin a pověstí.
první stupeň

Obrázky z československých dějin

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 146 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 15 > >>