Nejprodávanější tituly - březen 2019
hudba

Bombarďák-3FO3 - 11%
Ideální deska nejen pro děti vám dodá veselou a dobrou náladu. Třetí album rozpustilé party Bombarďák nenechává nic náhodě a punkově přiznává, že vedle rocku jsou i country, ska a folk zábavnou muzikou. Vše se ale musí podávat bombarďáckým stylem.
hudba

Bombarďák-3FO3

269 Kč
239 Kč
Havěť všelijaká 2 - 11%
Volné pokračování úspěšného titulu bylo opět připraveno ve spolupráci s producenty Vítem Sázavským a Jiřím Sedláčkem. I nyní jde o kolekci originálních skladeb předních osobností české hudební scény.
hudba

Havěť všelijaká 2

224 Kč
199 Kč
Konnichiwa - 11%
Debutová deska Konnichiwa je završením více jak tříleté existence skupiny Mirai. Nahrávala se v různých studiích a podíleli se na ní čtyři producenti.
hudba

Konnichiwa

296 Kč
263 Kč
Tango In The Night (Remastered) - 11%
Fleetwood Mac se věnují katalogové kampani a vracejí se k multiplatinovým albům vydaným v sedmdesátých a osmdesátých letech. Po obsáhlých reedicích desek Tusk a Mirage nabízejí rozšířené vydání alba Tango In The Night z roku 1987.
hudba

Tango In The Night (Remastered)

197 Kč
175 Kč
A kdybych už měl umřít - 11%
V dlouhé řadě básníků, zhudebněných a interpretovaných Vladimírem Veitem, nemůže chybět ani Václav Hrabě, který neodmyslitelně patří k Praze šedesátých let.
hudba

A kdybych už měl umřít

225 Kč
200 Kč
Johnny Cash, I see a darkness - 11%
Johnny Cash, bekanntester Country-Sänger aller Zeiten, Rebell, Idol von Musik-Fans aller Generationen ? eine Legende bereits zu Lebzeiten.
hudba

Johnny Cash, I see a darkness

348 Kč
310 Kč
Město Er - 11%
Další zásadní české album se dočkalo jubilejní reedice!
hudba

Město Er

296 Kč
263 Kč
Saxophone In Classics - 11%
Legendární kameraman, držitel Českého lva za celoživotní mistrovství, dlouholetý spolupracovník režiséra Jiřího Menzela. Jaromír Šofr je podepsán pod skvosty české kinematografie. Dlouhá léta se ovšem věnuje i hře na alt-saxofon.
hudba

Saxophone In Classics

179 Kč
159 Kč
Solo - 11%
Sólové album kapelníka skupiny Traband, zpěváka, skladatele, textaře a multiinstrumentalisty. V deseti písních navazuje na cestu naznačenou albem Přítel člověka. Je postaveno na souzvuku s autoharfou, neobvyklým a již pozapomenutým nástrojem podobným citeře.
hudba

Solo

269 Kč
239 Kč
The Best of Tara Fuki - 11%
Tara Fuki předkládají po pěti řadových albech (Piosenki do snu, Kapka, Auris, Sens, Winna) výběr těch nejlepších skladeb. Na albu jsou zastoupena všechna alba téměř rovným dílem a zachycují postupný vývoj tohoto ojedinělého hudebního úkazu.
hudba

The Best of Tara Fuki

539 Kč
479 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 59 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>