Nejprodávanější tituly - březen 2019
hudba

The Best of Tara Fuki
Tara Fuki předkládají po pěti řadových albech (Piosenki do snu, Kapka, Auris, Sens, Winna) výběr těch nejlepších skladeb. Na albu jsou zastoupena všechna alba téměř rovným dílem a zachycují postupný vývoj tohoto ojedinělého hudebního úkazu.
hudba

The Best of Tara Fuki

539 Kč
Muna
Album Muna (islandsky rozvzpomínat) přináší jedenáct autorských písní v bohatším aranžmá a širším nástrojovém obsazení než u debutového alba Anar. Dokládá nejen autorský potenciál Markéty Irglové, ale také její schopnost tvůrčího vývoje.
hudba

Muna

359 Kč
Bittová & Fajt
Reedice alba, které odstartovalo hvězdnou hudební karieru Ivy Bittové a stalo se přímo kultovní záležitostí. Spojení unikátního alternativně-rockového stylu bubeníka Pavla Fajta a tajemných houslí a expresivního zpěvu Ivy Bittové.
hudba

Bittová & Fajt

224 Kč
Platinum
Průřez tvorbou slavné slovenské punkrockové skupiny Horkýže Slíže. Platinum přináší kompletní přehled všech hitů, které kdy Horkýžáci natočili.
hudba

Platinum

386 Kč
Stará píseň
K šedesátým narozeninám si Jiří Šlupka Svěrák, skladatel, textař, zpěvák a pianista, nadělil koncert v divadle Semafor.
hudba

Stará píseň

225 Kč
Čaro
Na rozdíl od dvou předešlých CD prezentuje Camael na svém albu“ Čaro“ převážně původní tvorbu členů souboru.(Autory jsou : Jana Procházková, Iveta Kováčová, Pavel Fischer, František Raba a Dagmar Podkonická)
hudba

Čaro

134 Kč
feat.
Profilové kompilační album Doroty Barové, jedné z nejvýraznějších postav české nezávislé hudební scény. Dorota Barová je majitelkou sametového altu, vynikající hráčkou na violoncello, skladatelkou, textařkou a navíc ráda podstupuje hudební výlety do všech žánrů.
hudba

feat.

224 Kč
Meditace 1
Meditace uvolní vnitřní napětí nasbírané během života. Zaposlouchejte se do slov doprovázených hudbou, jež vás povedou do vlastního nitra, kde budete moci následně pracovat sami na sobě.
hudba

Meditace 1

213 Kč
70 hitů
Jubilejní kompilace toho nejlepšího, co Karel Gott za celou skvělou kariéru nazpíval: 3CD, téměř čtyři hodiny hudby!
hudba

70 hitů

421 Kč
Slet bubeníků/Gathering of Drummers
Záznam přenesený na toto 2CD byl pořízen 3. října 2004 v Laterně Magice v Praze. Koncert se konal jako součást festivalu Struny podzimu a na albu se sešla celá řada vynikajících muzikantů, jako např. Pavel Fajt, Chris Cutler, Miloš Vacík, Alan Vitouš, Miloš Dvořáček a další.
hudba

Slet bubeníků/Gathering of Drummers

179 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 60 položek
<< < 1 .. 4 5 6