Nejprodávanější tituly - březen 2019
sport a fitness

Bikram Jóga - Jóga pro zdraví - 11%
Cesta k dokonalé fyzické kondici, pevnému zdraví a duševní vyrovnanosti Je na čase odložit ostych a výmluvy: Bikram Čoudhuri, jeden z nejvýznamnějších žijících představitelů hathajógy, vám ukáže osvědčenou cestu ke zdraví a kondici.
sport a fitness

Bikram Jóga - Jóga pro zdraví

349 Kč
310 Kč
Freeskiing - 20%
Freeskiing je velmi progresivní sport, který láká každý rok stále více mladých lidí na celém světě svou krásou a nespoutaností.
sport a fitness
Ukázky

Freeskiing

139 Kč
111 Kč
Lezení na umělých stěnách - 20%
(1x)
Lezení na umělých stěnách je dynamicky se rozvíjející sportovní disciplína, která přitahuje hlavně mladší ročníky populace, ale oslovuje i starší sportovní a kondiční lezce.
sport a fitness
Ukázky

Lezení na umělých stěnách

104 Kč
83 Kč
Kondiční trénink - 20%
Publikace je zaměřená na kondiční trénink s využitím tří různých náčiní - medicinbalů, expanderů a aerobarů. Cvičení, která lze většinou provádět jak v tělocvičně, tak doma, nejsou určena pouze kondičně zdatným jedincům, zvládnou je všichni.
sport a fitness
Ukázky

Kondiční trénink

123 Kč
98 Kč
Lyžování - pohybová příprava - 20%
(1x)
Víte, jak se připravit na nadcházející lyžařskou sezonu? Kniha zkušených instruktorů vám ukáže možnosti celoroční lyžařské přípravy s využitím jednoduchých cvičení, které je možné provádět doma, ve fitcentru, v tělocvičně nebo v přírodě.
sport a fitness
Ukázky

Lyžování - pohybová příprava

149 Kč
119 Kč
Outdoorový průvodce - Český ráj - 20%
Anotace Český rájChráněná krajinná oblast Český ráj, geopark UNESCO, patří k tomu nejkrásnějšímu, co u nás můžete vidět.
sport a fitness
Ukázky

Outdoorový průvodce - Český ráj

139 Kč
111 Kč
Praktické zkušenosti s pěti Tibeťany - 11%
Tato kniha přináší 22 hlavních příspěvků z praxe Pěti Tibeťanů v souvislosti s jógou, se zdravím, s osobním růstem, s meditací, se sportem aj. Jsou zde krátké zprávy, tipy a komentáře od soukromých i profesionálních cvičících i s obrázkovými návody.
sport a fitness

Praktické zkušenosti s pěti Tibeťany

178 Kč
158 Kč
Osobní trenér III - 20%
Již třetí z řady velmi úspěšných titulů, ve kterých vám „osobní trenér“ pomáhá najít optimální pohybový režim. Tentokrát vám autor, zkušený trenér fitness, přináší komplexní pohled na cvičení a péči o vlastní tělo.
sport a fitness
Ukázky

Osobní trenér III

123 Kč
98 Kč
Jóga a ájurvéda - Léčení těla a ducha - 11%
Jedná se o vůbec první knihu publikovanou na Západě, která seriózně pojednává o vzájemné vazbě mezi oběma prastarými indickými vědami, jež se staly východiskem pro celou řadu dnešních alternativních přístupů ke zdraví a duchovnímu vývoji.
sport a fitness

Jóga a ájurvéda - Léčení těla a ducha

322 Kč
286 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 79 položek
<< < 1 .. 6 7 8