Nejprodávanější tituly - březen 2019
beletrie

Hilda
(18x)

Hilda je komiks, v jehož půvabných barvách a výjevech se s rozkoší ztratíte a který se právem stal klasikou 21. století.

beletrie
Ukázky

Hilda

297 Kč
Hlas poznání
(1x)
Don Miguel Ruiz, autor bestsellerů Čtyři dohody a Pátá dohoda, nám v této audioknize připomíná jednu hlubokou a prostou pravdu: Chceme-li skoncovat s emočním utrpením a obnovit svou radost ze života, musíme přestat věřit lžím, většinou o sobě samých.
beletrie
Ukázky

Hlas poznání

249 Kč
Hry I.
Svazek Luigi Pirandello: Hry I přináší šest celovečerních her a čtyři aktovky z autorovy první divadelní dekády...
beletrie

Hry I.

288 Kč
Jde sem lesem
Cesta lesem se stala pro malého chlapce Toníka napínavým dobrodružstvím a přinesla mu také seznámení s některými léčivými rostlinami...
beletrie

Jde sem lesem

269 Kč
Kafka 1 - Rané roky
(5x)
První část třídílné biografie o životě a díle jednoho z největších, nejznámějších a nejčtenějších autorů světové literatury, pražského německy píšícího spisovatele Franze Kafky (1883–1924) je rozsahem i významem monumentální a výjimečná.
beletrie
Ukázky

Kafka 1 - Rané roky

583 Kč
Královna ohně

Vélin Al Sorna musí pomoci vrátit Říši Královně. Po boji o holý život má královna Lyrna za úkol odrazit vpád volarské armády a znovu dobýt nezávislost Sjednoceného království.

beletrie

Královna ohně

386 Kč
Kritik - 25%
Druhý díl kriminální série Akta Enzo.
beletrie

Kritik

239 Kč
179 Kč
Muž bez tváře
(3x)
Fascinující vyprávění o Putinově vzestupu a vládě je vynikajícím dílem žurnalistické literatury a českému čtenáři přinese nejedno překvapení.
beletrie

Muž bez tváře

314 Kč
Muž s fasetovýma očima

Ve Wu Ming-Yiho románovém světě se iluze, představy a sny proplétají s vědeckými poznatky a úvahami a v novém světle přibližují osudy románových postav, jejich osobní ztráty a složitá životní rozhodnutí.

beletrie

Muž s fasetovýma očima

268 Kč
Nebeský bibendum
Nebeský bibendum je velké dílo o šílenství všedního dne. Bravurně vykresluje potrhlý a někdy krutý svět, svět zasutých dětských nočních můr, ozvláštněný prapodivným humorem a poezií typickými pro celé mistrovské dílo klasika moderního komiksu.
beletrie

Nebeský bibendum

628 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>