Nejprodávanější tituly - duben 2019
česká

Fíla, Žofie a Smaragdová deska

Sourozenci Fíla a Žofie mají problém: jejich maminka je smutná, protože ztratila zlatý prstýnek...

česká

Fíla, Žofie a Smaragdová deska

269 Kč
Flandil u doktora
Pokračování předchozího úspěšného titulu Flandil ve školce se tentokrát zaměřuje na problematiku úrazů, zranění, na obavy z ošetření, lékařských zákroků a nemocnice.
česká

Flandil u doktora

198 Kč
Frivolní příběhy
Poslední svazek humorně laděných erotických povídek obsahuje i příbady detektiva Sukovce. Příběhy ze života zvířat a i pohádky a bajky pro dospělé, kteří příliš netrpí mravními předsudky.
česká

Frivolní příběhy

315 Kč
Garbíci
(2x)
Paní Starková, stará a tajemná bylinkářka, na své zahradě pěstuje velmi zvláštní květiny, garbiózy velké, možná poslední exempláře na celém světě. Nad jejich osudem se však stahují mračna.
česká

Garbíci

215 Kč
Hallada o Olejovém Městě
Hallady jsou ostravské balady často psané či vnímané z vrchů místních nejvyšších kopců – hald – a jejich autor se v nich představuje jako halladář. Jazyk, kterým je text psán, jeho úhel pohledu tomu jednoznačně odpovídá.
česká

Hallada o Olejovém Městě

179 Kč
Himálajský deník
To hory samy si vybírají mezi lidmi, kdo bude patřit mezi jejich blízké, nikoliv naopak. Liba Švrčinová-Cunnings takové štěstí má. Proto také svůj Himálajský deník snad ani nepíše, ale rovnou – tentokráte jen pro čtenáře – znovu žije.
česká

Himálajský deník

401 Kč
Hledá se Flíček
Proč Flíček všechny Barborčiny kamarády tak nadšeně vítá a má je tolik rád? Bára žárlí a s kamarády se málem rozkmotří. Jednoho dne si Flíček usmyslí, že se za svou paničkou a jejími kamarády vydá do školy autobusem....
česká

Hledá se Flíček

134 Kč
Holky s voctem

Celou pubertu jsem posilovala břicho, abych ho měla ploché a pevné. Jenže jsem si nevšimla, že můj zadek připomíná velký měkký gauč. Život nebývá takový, jaký si myslíme, že bude. A někdy je to zatraceně dobře.

česká

Holky s voctem

242 Kč
Hommage
Výbor z díla básníka, prozaika i operního libretisty Zdeňka Barborky chce představit a připomenout především jeho dílo básnické a prozaické. Oddíl básní zahrnuje texty, které vznikaly zejména v průběhu šedesátých let.
česká

Hommage

449 Kč
Honba za smyslem
Honba za smyslem je komponovaným autorským výborem z kritických statí o literatuře a kulturněhistorických esejí z let 2008–2018. Svazek volně navazuje na autorův předchozí výbor z prací z let 1997–2007, nazvaný Vyložené knihy.
česká

Honba za smyslem

189 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100