Nejprodávanější tituly - duben 2019
zdraví a životní styl

Revoluční dotyková terapie - 11%
Revoluční metoda, jak se zbavit závislosti na alkoholu, cigaretách, přejídání, drogách, a jak porazit depresi, stres a strach. Naučte se spustit přirozený mechanismus mozku, který vám dokáže zvednout náladu a rychle se dostaňte do pohody...
zdraví a životní styl

Revoluční dotyková terapie

259 Kč
230 Kč
Vojtův princip - 14%
V polovině 20. století vypracoval Václav Vojta na základě pozorování změny spasticity při manipulaci s dítětem školního věku s infantilní spastickou diparézou terapeutický koncept - reflexní lokomoci.
zdraví a životní styl

Vojtův princip

492 Kč
423 Kč
Výchova ke zdraví - 20%
Publikace obsahuje nejdůležitější základní poznatky z oblasti zdraví, metod výchovy ke zdraví, zdravého způsobu života, prevence a podpory zdraví a z oblasti sociálního zabezpečení a sociální péče.
zdraví a životní styl
Ukázky

Výchova ke zdraví

169 Kč
135 Kč
Čínská medicína prevence a léčení stravou - 11%

Čínské učení o výživě. Tato kniha nenabízí jen dobrý úvod pro laiky, je také dobrou příručkou pro pokročilé, pro praktikanty čínské medicíny. Je jednou z mála knih, které mohou být umístěny jak v knihovničce, tak i v kuchyni.

zdraví a životní styl

Čínská medicína prevence a léčení stravou

421 Kč
374 Kč
Kraniosakrální terapie - 11%
Kraniosakrální terapie je jemnou a zároveň účinnou metodou při problémech se zády, migrénách, při poruchách spánku a při mnoha dalších potížích.
zdraví a životní styl

Kraniosakrální terapie

430 Kč
382 Kč
Osudové příznaky - 11%
Kniha je určena široké laické veřejnosti. Slouží jako základní pomůcka k orientaci v tématu onkologických onemocnění a jejich prevenci.
zdraví a životní styl

Osudové příznaky

297 Kč
264 Kč
Pět pokladů - 11%
(1x)
V této knize se nabízí systém jednoduchých a účinných praktik, které vám pomůžou posílit, zharmonizovat a sjednotit váš organismus.
zdraví a životní styl

Pět pokladů

305 Kč
271 Kč
Trénování paměti a poznávacích schopností - 20%
Rostoucí počet vědců, lékařů a psychologů je přesvědčen, že namáhavé a rozmanité cvičení duševních funkcí může pomáhat v bitvě s jejich úpadkem, který často nabývá až podoby demence. Kniha je určena široké veřejnosti.
zdraví a životní styl
Ukázky

Trénování paměti a poznávacích schopností

229 Kč
183 Kč
Zdravá výživa pro každý den - 20%
Snad každý z nás ocení zbrusu novou knihu, která vychází ze zkušeností a praxe těch nejlepších českých odborníků na výživu. Ti všichni se snaží vyvrátit nepodložené mýty o výživě, které se v české společnosti objevují.
zdraví a životní styl
Ukázky

Zdravá výživa pro každý den

166 Kč
133 Kč
Ájurvéda - 11%
Tato kniha přináší srozumitelně a jednoduše popsané základy ájurvédské medicíny, která si získává popularitu na celém světě.
zdraví a životní styl

Ájurvéda

296 Kč
263 Kč
Zobrazuji 171 - 180 z 190 položek
<< < 1 .. 16 17 18 19 > >>