Nejprodávanější e-knihy - duben 2019
válečné konflikty

Nezákonné války - 20%
Kniha švýcarského historika na příkladu 13 zemí popisuje, jak byly v minulosti a jsou i v přítomnosti vedeny nezákonné války a opakovaně jsou porušovány zásady vyslovené v Chartě OSN, a tím je záměrně sabotován zákaz vedení válek.
válečné konflikty
Ukázky

Nezákonné války

339 Kč
271 Kč
Válka Severu proti Jihu - 20%
(1x)
Kniha je věnována nejsledovanějšímu období dějin Spojených států, k němuž vycházejí jen v USA desítky knižních publikací každým rokem. Nezabývají se jen válečnými událostmi, ale širším kontextem střetnutí mezi dvěma částmi Unie.
válečné konflikty
Ukázky

Válka Severu proti Jihu

270 Kč
216 Kč
Vyhnání Čechů z pohraničí v roce 1938 - 20%
(2x)
Vzpomínky více než dvou set pamětníků na těžký rok 1938 nejsou jen suchým popisem tehdejších událostí - naopak barvitě a plasticky zachycují často velice hořké pocity těch, kteří byli tak krutě vyhnáni ze svých domovů.
válečné konflikty
Ukázky

Vyhnání Čechů z pohraničí v roce 1938

159 Kč
127 Kč
Napoleonův kavalerista - 20%
(1x)
Kritické vydání pamětí Denise-Charlese Parquina, kapitána gardových jízdních myslivců, popisuje dvanáct let života vojáka napoleonských armád.
válečné konflikty
Ukázky

Napoleonův kavalerista

99 Kč
79 Kč
Povstalci, vlastenci, pučisté a de Gaulle - 20%
Ve své bohužel již definitivně poslední knize se Ivan Brož, známý autor literatury faktu, zaobírá zápasem "zvláštní povahy", který "vedli jedni proti druhým a zároveň všichni proti všem".
válečné konflikty
Ukázky

Povstalci, vlastenci, pučisté a de Gaulle

149 Kč
119 Kč