Nejprodávanější e-knihy - duben 2019
alternativní medicína

Šaman, mudrc, léčitel - 20%
Villoldo uvádí, že ústředním pojmem šamanského léčení je světelné energetické pole, jež má obklopovat naše fyzická těla. Učí nás vnímat a čistit otisky nemoci v tomto energetickém obalu a léčit tak sebe i druhé, stejně jako nemocím předcházet.
alternativní medicína
Ukázky

Šaman, mudrc, léčitel

225 Kč
180 Kč
Léčba informací - 20%
(4x)
Myslíte, že jen léky s účinnou látkou mohou léčit? Je potlačování příznaků nemocí pomocí chemických léků opravdu léčení?
alternativní medicína
Ukázky

Léčba informací

198 Kč
158 Kč
Nejste bezmocní - 20%
Jsou „zázračná“ uzdravení z rakoviny skutečně zázračná? Převezměte odpovědnost za vlastní zdraví! Snad každý už slyšel o někom, kdo se nečekaně uzdravil z rakoviny, přestože mu lékaři nedávali žádnou šanci.
alternativní medicína
Ukázky

Nejste bezmocní

189 Kč
151 Kč
Léčivé květy - 20%
Květy jsou nejen krásné, ale mohou i léčit, ale především zklidnit mysl a celkově harmonizovat. Bylinka se dá použít k léčení nějaké nemoci, květovou esenci lze aplikovat při mnoha různých nemocech, tak aby pacientovi pomohla.
alternativní medicína
Ukázky

Léčivé květy

129 Kč
103 Kč
Poznáváme homeopatii - 20%
Homeopatie je léčebná metoda s dávnou tradicí a jasnými pravidly, aplikovaná s úspěchem u nás i v zahraničí. Tato praktická příručka přináší souhrn základních informací o šetrném způsobu léčby, který nenahrazuje, ale účinně doplňuje postupy klasické
alternativní medicína
Ukázky

Poznáváme homeopatii

212 Kč
170 Kč
Velká kniha o léčbě konopím pro 21. století - 20%
Erudovaná souborná práce, která mapuje reálný terapeutický vliv léčebného konopí na nejběžnější chronické obtíže a choroby.
alternativní medicína
Ukázky

Velká kniha o léčbě konopím pro 21. století

449 Kč
359 Kč
Léčení pomocí esencí květů a drahých kamenů - 20%
Diane Steinová (nakladatelství Volvox Globator vyda-o v roce 2004 jejího Průvodce reiki a v roce 2013 Léčivé rostliny A–Z) zasvětila léčení celý svůj život a disponuje hlubokými znalostmi i osobními zkušenostmi z různých léčitelských metod.
alternativní medicína
Ukázky

Léčení pomocí esencí květů a drahých kamenů

139 Kč
111 Kč