Nejprodávanější e-knihy - duben 2019
ostatní sporty

Sportovní výživa - 20%
Získejte energii, ovládněte stres, vybudujte svaly, spalte tuk a zvyšte svou výkonnost. Celosvětově oblíbená kniha je ve svém třetím, doplněném vydání ještě lepší než dříve!
ostatní sporty
Ukázky

Sportovní výživa

339 Kč
271 Kč
Bukač - 20%
Hráč. Trenér. Učitel. Vítěz. Filozof. Člověk, který věděl, kdy do toho šlápnout a kdy couvnout. Autobiografie české hokejové legendy, trenéra, který dovedl český reprezentační tým k titulu mistrů světa v roce 1985 a 1996.
ostatní sporty
Ukázky

Bukač

259 Kč
207 Kč
Sport a jóga - 20%
Kniha Sport a jóga obsahuje podrobný rozpis cvičení na jedenadvacet týdnů s ilustračními fotografiemi jednotlivých ásán. Každému zájemci snadný a v praxi vyzkoušený návod k dosažení dokonalého souladu.
ostatní sporty
Ukázky

Sport a jóga

212 Kč
170 Kč
Skrytá pravda za jógou - 20%
Kniha odhaluje málo známé a skryté aspekty praxe jógy, které nejsou zjevné při běžném pohledu na stávající systémy jógy. Jelikož neexistují dva stejní jedinci, upozorňuje také na individuální charakter hledání vyšších životních hodnot.
ostatní sporty
Ukázky

Skrytá pravda za jógou

185 Kč
148 Kč
E.V.Č.A.... Start your soul and body - 20%
E.V.Č.A.... - anglická verze.
ostatní sporty
Ukázky

E.V.Č.A.... Start your soul and body

137 Kč
110 Kč
Příběhy Corsa rosa - 20%
(1x)
Kniha volně navazuje na Příběhy Staré dámy. Tentokrát se zaměřujeme na druhý z tria slavných třítýdenních závodů – Giro d’Italia.
ostatní sporty
Ukázky

Příběhy Corsa rosa

359 Kč
287 Kč
Kondiční trénink pro tenis - 20%
Publikace srozumitelným a názorným způsobem přibližuje čtenářům komplexní kondiční přípravu tenisového hráče včetně zdůraznění její potřeby z pohledu svalové a kardiorespirační odolnosti a mobility.
ostatní sporty
Ukázky

Kondiční trénink pro tenis

237 Kč
190 Kč
Subjektivní vnímání tělesné zátěže - 20%
Monografie se zabývá subjektivně vnímanou námahou při pohybové aktivitě, shrnuje současnou úroveň poznání v této oblasti a uvádí výsledky původního výzkumu.
ostatní sporty
Ukázky

Subjektivní vnímání tělesné zátěže

110 Kč
88 Kč
Open - 20%
(1x)
Mimořádně otevřená výpověď vynikajícího tenisty nedávné minulosti o vlastním životě. Kniha nabízí jedinečný pohled do zákulisí vrcholového tenisu. Je určena pro čtenáře memoárové literatury, pro sportovní, a zvláště tenisové fanoušky.
ostatní sporty
Ukázky

Open

248 Kč
198 Kč
Rollfit aneb rolujeme a cvičíme s pěnovými válci - 20%
Víte, jak správně ve fitku rolovat? Víte, jak k tomu využívat pěnové válce? Mnoho dalších praktických odpovědí včetně cvičení fascií a velkého zásobníku cviků naleznete v této příručce plné barevných fotografií!
ostatní sporty
Ukázky

Rollfit aneb rolujeme a cvičíme s pěnovými válci

212 Kč
170 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 22 položek
1 2 3 > >>