Nejprodávanější e-knihy - duben 2019
kariéra

Mluvte tak, aby vás druzí poslouchali - 20%
Chcete v práci i v soukromí zaujmout a přesvědčit druhé? Dokážete mluvit uvolněně s přáteli, ale před publikum se necítíte dobře? S touto knížkou se naučíte správně mluvit.
kariéra
Ukázky

Mluvte tak, aby vás druzí poslouchali

229 Kč
183 Kč
Práce na dálku - 20%
Kniha se skládá z jednotlivých esejí, které postupně vysvětlí všechny aspekty spolupráce na dálku, včetně praktických tipů. Autoři, zakladatelé společnosti 37signals, přináší nový pohled na velmi aktuální téma.
kariéra
Ukázky

Práce na dálku

249 Kč
199 Kč
Tak dobří, že vás nepřehlédnou - 20%
(1x)
Kniha vyvrací desítky let opakované kariérní rady a ukazuje, že ideální zaměstnání si můžete, ba dokonce musíte vybudovat sami. A především vás naučí, jak se k němu postupnými kroky dopracovat.
kariéra
Ukázky

Tak dobří, že vás nepřehlédnou

239 Kč
191 Kč
Velká kniha fuckupů - 20%
Jak přišel o peníze miliardář Karel Janeček? Co přinesl zpackaný vědecký experiment české vědkyni s doktorátem z Oxfordu Kateřině Falk? Proč zkrachovala restaurace pražskému kavárníkovi Ondrovi Kobzovi?
kariéra
Ukázky

Velká kniha fuckupů

227 Kč
182 Kč
Prodávejte jako ti nejlepší! - 20%
Každý z nás má na výběr! Buď si bude na všechno přicházet sám a smíří se s pomalým pokrokem a mnoha neúspěchy, nebo se bude učit od ostatních, a bude tak díky této publikaci o krok napřed.
kariéra
Ukázky

Prodávejte jako ti nejlepší!

195 Kč
156 Kč
Lídři jedí poslední - 20%
(1x)
„Miluji svoji práci!“ Patříte mezi ty šťastné, kteří toto upřímně prohlašují, nebo naopak od začátku pracovní doby očima posunujete ručičku na hodinách? Představte si, že se každé ráno těšíte do práce a prožijete báječný pracovní den.
kariéra
Ukázky

Lídři jedí poslední

249 Kč
199 Kč
Psychoanalytické koučování - 20%
Smyslem této ojedinělé publikace je propojit dva stěžejní přístupy ke klientům, které se zatím v praxi příliš nepotkaly – psychoanalýzu a management.
kariéra
Ukázky

Psychoanalytické koučování

297 Kč
238 Kč
Management - 20%
Publikace se zaměřuje na klíčové oblasti managementu. Je určena studentům, manažerům a podnikatelům. Dozvíte se, jak fungují organizační struktury, jak správně rozhodovat a jak efektivně vést.
kariéra
Ukázky

Management

271 Kč
217 Kč
Jděte po schodech - 20%
Skutečná cesta k úspěchu v kariéře, financích, budoucnosti i v osobním životě, vede přes ty překážky, které zrovna vůbec nemáme chuť překonávat. Co s tím? Řešení vám autor předkládá v této knize.
kariéra
Ukázky

Jděte po schodech

212 Kč
170 Kč
Jednání se zájemcem o službu sociální péče od A do Z - 20%
Kniha přináší ucelený pohled na oblast jednání se zájemcem o sociální službu.
kariéra
Ukázky

Jednání se zájemcem o službu sociální péče od A do Z

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 25 položek
1 2 3 > >>