Nejprodávanější Kniha - duben 2019
záhady a otazníky

Mimozemšťané - 11%
(1x)
Tato kniha tak přináší překvapující zjištění o největším zakrývání pravdy v novodobé historii lidstva.
záhady a otazníky

Mimozemšťané

449 Kč
399 Kč
Mýtus o pérákovi. Městská legenda mezi folklorem a populární kulturou. - 11%
Pérák je zřejmě nejslavnější českou mytickou postavou 20. století. Tento legendární fantom druhé světové války bývá popisován jako hrdina skákající po nočních střechách pomocí ocelových per připevněných na nohou a bojující proti nacistům.
záhady a otazníky
Ukázky

Mýtus o pérákovi. Městská legenda mezi folklorem a populární kulturou.

313 Kč
278 Kč
Vyvolenci bohů ...? aneb Čím se platí za genialitu - 11%
Osm jedinečných osobností, osm nesmírně dramatických a často také tragickým děním tak či onak poznamenaných životních příběhů. (Jan Amos Komenský, Louis Pasteur, Alfons Mucha, Albert Schweitzer, Karel Čapek, Ernest Hemingway, Jiří Orten a Stefan Zweig).
záhady a otazníky

Vyvolenci bohů ...? aneb Čím se platí za genialitu

179 Kč
159 Kč
Muzeum záhad - 11%
Na lovu příšer - Nestvůry z pravěku - Tajemní trpaslíci - Bytosti odjinud - Neviditelní zabijáci - Příliš tajemná mapa - Moravskoslezská mysteria -Humanoidé z And - Města v hlubinách - Varující přízrak - Tajemství Strážce duší ..
záhady a otazníky

Muzeum záhad

134 Kč
119 Kč
My jsme děti hvězd - 11%
Humanoidi všech planet, spojte se Přidejte se k průkopníkům mimozemského výzkumu. OTTO O. BINDER a MAX H. FLINDT si vzali na mušku Darwina ohledně toho, co sami nazývají „jednou usvědčující nesrovnalostí“ v jeho evoluční teorii.
záhady a otazníky

My jsme děti hvězd

331 Kč
294 Kč
Důkazy o přítomnosti mimozemšťanů na zemi - 11%
Navštívili nás někdy mimozemšťané? Přispěli nějak tito „vetřelci z dávnověku“ ke zrození lidské civilizace? Obsahují architektonické či literární památky starověku důkazy o jejich přítomnosti?
záhady a otazníky

Důkazy o přítomnosti mimozemšťanů na zemi

340 Kč
302 Kč
Voynichův rukopis - 11%
První faksimilní vydání nejtajemnější knihy světa, Voynichova rukopisu, jenž mnozí odborníci považují za „Svatý grál historické kryptografie“ (a který inspiroval i Dana Browna k jeho bestselleru Ztracený symbol).
záhady a otazníky

Voynichův rukopis

817 Kč
726 Kč
Ruce pryč od této knihy - 11%
(1x)
Máte-li pocit, že se světem, v němž žijeme, není něco v pořádku, zajímáte se o jeho poslední tajemství a toužíte se to dozvědět přímo od života – je to VAŠE kniha!
záhady a otazníky

Ruce pryč od této knihy

387 Kč
344 Kč
Obři aneb Mysterium počátků - 6%
(1x)
Stejně jako ve svých ostatních dílech, pátrá autor po tajemstvích, která provázejí lidský rod. Po proudu času se vydáme na cestu z doby kamenné až do časů Keltů a zjistíme, že se dějiny nemusely ani zdaleka odvíjet tak, jak nás učili ve škole.
záhady a otazníky

Obři aneb Mysterium počátků

229 Kč
215 Kč