Nejprodávanější e-knihy - duben 2019
cizojazyčná

Saturnin - 20%
(3x)
Saturnin vyšel poprvé v roce 1942. Doposud se dočkal vice než dvaceti vydání v českém jazyce a jeho autor patří mezi národní klasiky české humoristické literatury. V italském jazyce vychází ve třetím, upraveném vydání.
cizojazyčná
Ukázky

Saturnin

200 Kč
160 Kč
Dom pokladov - 20%
Za dozvukov predošlého prípadu Enigma prijíma naoko jednoduchú úlohu nájsť stratené dedičstvo. Rodinná história ich nového klienta je však oveľa spletitejšia, ako by sa na prvý pohľad zdalo, a pátranie sa postupne dostáva do slepej uličky.
cizojazyčná
Ukázky

Dom pokladov

115 Kč
92 Kč
The Complete Sherlock Holmes - 20%
Kompletní vydání všech případů věhlasného detektiva Sherlocka Holmese a jeho věrného druha dr. Watsona. Kniha je v angličtině.
cizojazyčná
Ukázky

The Complete Sherlock Holmes

99 Kč
79 Kč
Macbeth - 20%
(3x)
Zločin a zrada sa vykúpia krvou.
cizojazyčná
Ukázky

Macbeth

269 Kč
215 Kč
Pavouk - 20%
Magické povídky současníka Gustava Meyrinka, básníka fantastické grotesky. Postavy jeho příběhů jsou jedinou skutečností v nedefinovatelnosti a nevědomí lidského bytí vystaveného šílenství, sugesci a hrůze v obnažené realitě syrového života.
cizojazyčná
Ukázky

Pavouk

49 Kč
39 Kč
Bílí lidé - 20%
Okultní novela adepta lóže "Zlatý Úsvit". Vynikající dílo, které‚ bylo znovuobjeveno v šedesátých letech našeho století díky knize "Jitro kouzelníků“.
cizojazyčná
Ukázky

Bílí lidé

49 Kč
39 Kč
Něco z Fulghuma I /  From Fulghum I - 20%
(1x)
První česko-anglické dvojjazyčné vydání výběru z díla Roberta Fulghuma.Bilingvní elektronická kniha s funkcí odskoku mezi češtinou a angličtinou ve formátu ePub a mobi.
cizojazyčná
Ukázky

Něco z Fulghuma I / From Fulghum I

168 Kč
134 Kč