Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2019
romány

Světla zimní noci - 11%
(1x)
Podmanivý příběh o přátelství dvou výjimečných žen na pozadí druhé světové války
romány

Světla zimní noci

359 Kč
319 Kč
To prší moře - 11%
(3x)
Napínavé psychologické drama jedné zdánlivě obyčejné rodiny, ve kterém autorka umožní čtenáři nahlédnout do křehkých duší, osudů a životů, které jsou tak podobné těm co žijeme.
romány

To prší moře

332 Kč
295 Kč
Děkuji, sestřičko... - 11%
(1x)
Pokračování křehkého příběhu mladé půvabné sestřičky Sylvie a jejího nelehkého startu do života.
romány

Děkuji, sestřičko...

296 Kč
263 Kč
Mlhy na blatech - 11%
Klostermann ve svém románu líčí na pozadí dávné historie šumavského předhůří – jihočeských Blat – odlišnou historii dvou selských rodů.
romány

Mlhy na blatech

269 Kč
239 Kč
Jsi jako slunce - 11%
Tento příběh není o mém tátovi a zároveň i trochu je. Ale především je to příběh všech dcer, které tragicky přišly o své otce a nedokázaly se s tím vyrovnat, smířit, přijmout smrt milovaného člověka. Je smutný, protože jsem ho – po delší pauze – psala jako první po tom, co od nás táta navždy odešel.
romány

Jsi jako slunce

296 Kč
263 Kč
Podzim - 11%
Román Podzim (Jeseň) je volným pokračováním nejúspěšnějšího Slobodova díla – románu Krev – a zároveň poslední knihou, která vyšla za autorova života.
romány

Podzim

314 Kč
279 Kč
Příležitost - 11%
Fascinující příběh, odehrávající se v polovině devatenáctého století, vypráví o Biancovi, muži se záhadným původem a nadpřirozenými schopnostmi, který je kvůli spiknutí pařížských pozitivistů nucen opustit Evropu, aby se nakonec usadil v Argentině.
romány

Příležitost

269 Kč
239 Kč
Slzavé údolí a jiné příběhy ze starých večerů pod lampou - 11%
Antologie přináší reprezentativní průřez původní románovou literaturou, která vycházela v letech 1937 až 1944 v sešitových románových edicích pro ženy v českém jazyce. Obsahuje deset románů (osm samostatných a jeden dvojdílný) ...
romány

Slzavé údolí a jiné příběhy ze starých večerů pod lampou

359 Kč
319 Kč
O jinakosti (aneb Hovory v taxíku) - 11%
Kniha Evy Kantůrkové nelze rozhodně zařadit mezi prvoplánové prózy, které dnes tak často nacházíme na knihkupeckých pultech.
romány

O jinakosti (aneb Hovory v taxíku)

269 Kč
239 Kč
Ave Maria
Nový román autorky úspěšné knihy Čím jsou lidé živi zavádí čtenáře tentokrát do učitelského prostředí v období nastupující normalizace. V její dusné atmosféře se prolíná několik silných příběhů, jejichž protagonistkami jsou především ženy.
romány

Ave Maria

89 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 46 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>