Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2019
romány

Střih
(3x)
Samuel Anderson je v krizi. Učí sice literaturu na univerzitě, ale dluží nakladateli román, za který už dostal zaplaceno, ale nenapsal z něj ani čárku, marní čas hraním počítačových her a nechal si uniknout životní lásku.
romány

Střih

448 Kč
Střípky
Ivana je šťastná a spokojená. Miluje svého manžela, své dva dospívající syny i práci překladatelky historických románů. Je obklopena dobrými přítelkyněmi, množstvím lásky a něhy. Na svém životě by nechtěla nic měnit.
romány

Střípky

296 Kč
Ta hudba mi stále zní v hlavě
(1x)
Yanis a Véra jsou na prahu čtyřicítky a ke štěstí jim nechybí vůbec nic.
romány

Ta hudba mi stále zní v hlavě

314 Kč
V dobrém i zlém
(1x)
Pro většinu z nás je jedinou jistotou rodina. Rodina jako přístav, kam se můžeme vrátit. Vždy by měl někdo pro někoho existovat. Láska pro lásku i žal pro žal. Ale co když nic takového na světě není?
romány

V dobrém i zlém

269 Kč
Krabice živých
(2x)
Frýdův román je jedním z těch mála děl, která ukazují odboj v nacistických koncentračních táborech z třídního hlediska politicky myslícího vězně. Jedno z nejpůsobivějších a také nejčastěji překládaných děl české poválečné moderní prózy.
romány

Krabice živých

404 Kč
Tady byla Britt-Marie
(11x)
Je to příběh o druhých šancích, prvních výkopech a o tom, že soda vyčistí skoro všechno.
romány

Tady byla Britt-Marie

296 Kč
Záblesk světla
Léto roku 1990. Jones Riddell nedávno zbankrotoval a po neshodách s manželkou se rozhodli pro dočasné odloučení. Teď přivádí svého syna Trevora do Riddell House, monumentálního rodinného sídlo vypínajícího se nad rozlehlém pozemku.
romány

Záblesk světla

314 Kč
Anežka
(6x)
Čtenáři se v románu Viktorie Hanišové skýtá až bolestně obyčejný pohled do od samého počátku narušeného vztahu matky a dcery, pochroumaného maloměšťáckou ustaraností jedné a nemožností vymanit se z klece stereotypů druhé.
romány
Ukázky

Anežka

314 Kč
Oblaka
Juan José Saer zůstává i v tomto románu věrný své tvůrčí vizi a soustředí zde základní stavební kameny své tvorby: úvahy o času a prostoru, o možnosti zobrazení skutečnosti a o nevěrohodnosti nástrojů – rozum, smysly a paměť.
romány

Oblaka

179 Kč
Soudruh Nula
(5x)
Kolosální román současného spisovatele Li Era nás zavádí do dob, v nichž se rodil čínský komunismus.
romány

Soudruh Nula

359 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 43 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>