Nejprodávanější tituly - duben 2019
psychologie pro každého

Král, Válečník, Kouzelník, Milovník - 11%
(1x)
Tato kniha se snaží znovuobjevit, posílit a podpořit mužnost v mužích. Podle autorů je mužství utvořeno čtyřmi archetypickými mužskými energiemi, které jsou všem mužům vrozené a slouží různým účelům.
psychologie pro každého

Král, Válečník, Kouzelník, Milovník

269 Kč
239 Kč
Abhidhamma a Abhivinaya - 11%
(1x)
Kniha Abhid-hamma-Abhivinaya je završením životního díla ctihodného Áyukusa-la Thery, ve které jsou shrnujícím způsoben podány postupy Abhivi-nayi pro zvládání života podle Buddhovy nauky až k dosažení konečného cíle Nibbány.
psychologie pro každého

Abhidhamma a Abhivinaya

225 Kč
200 Kč
Bláznův průvodce na cestu do Vesmíru - 11%
V této knize se dozvíte jak změnit svůj život použitím metody systémové terapie, kterou autorka již více než deset let s úspěchem používá v praxi a nyní ji poprvé odhaluje veřejnosti.
psychologie pro každého
Ukázky

Bláznův průvodce na cestu do Vesmíru

332 Kč
295 Kč
Narcismus - vnitřní žalář - 11%
Zkušený německý terapeut Heinz-Peter Röhr se ve své knize zabývá osobitým způsobem vzniku této poruchy, jejím průběhem a naznačuje možnosti jejího překonání. Za východisko si autor zvolil kuriózní pohádkový příběh bratří Grimmů "Železná kamna".
psychologie pro každého

Narcismus - vnitřní žalář

233 Kč
207 Kč
Musicophilia - 11%
Oliver Sacks, nazývaný "dvorní básník medicíny", ve své další významné knize s názvem Musicophilia pátrá po místě, které hudba obývá v našem mozku, a po tom, jak ovlivňuje náš psychický i fyzický stav.
psychologie pro každého

Musicophilia

399 Kč
354 Kč
Nahá žena na střeše - 11%
Devatenáct biblickych příběhů popisuje duchovní, existenciální a psychologické aspekty, které vyvstávaly při práci s těmito texty v hagioterapeutických skupinách, jež autoři prožívali spolu se svými klienty v Psychiatrické nemocnici v Praze.
psychologie pro každého

Nahá žena na střeše

215 Kč
191 Kč
Kniha o mužství - 11%
(2x)
Upravená verze knihy Mužství, která se během několika let stala v mnoha zemích bestsellerem. Byla provázena vlnou zájmu o téma role muže a otce v západní společnosti, jež se stává v mnoha ohledech zženštilou.
psychologie pro každého

Kniha o mužství

311 Kč
276 Kč
Jak prokouknout druhé lidi - 14%
(1x)
Nechte si poradit od Joea Navarra, bývalého agenta kontrarozvědky FBI a uznávaného experta na neverbální chování. V knize vysvětluje, jak rychle "přečíst" druhé lidi.
psychologie pro každého
Ukázky

Jak prokouknout druhé lidi

352 Kč
303 Kč
Jak žít a nezbláznit se - 11%
(1x)
Soubor praktických rad. Psychologie dítěte od předškolního věku do dospělosti. Ukazuje v příkladech naší hloupost, nabubřelost, ješitnost a rodičovskou sobeckost. Je slabikářem výchovy.
psychologie pro každého

Jak žít a nezbláznit se

198 Kč
176 Kč
Ticho promlouvá - 11%
(1x)
Když se spojíme s tichem ve svém nitru, tak překročíme hranice své aktivní mysli a objevíme hloubku klidu a spokojenosti. S tímto poselstvím se seznámili čtenáři na celém světě v Tolleově první knize Moc přítomného okamžiku.
psychologie pro každého

Ticho promlouvá

296 Kč
263 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 195 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 20 > >>