Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2019
ekonomie

Základy statistiky - 11%
Publikace Základy statistiky přináší elementární poznatky z teorie statistiky a objasňuje podstatu statistického zpracování dat a tuto exaktní vědu přibližuje jako velmi praktickou disciplínu.
ekonomie

Základy statistiky

332 Kč
295 Kč
Ideální investiční portfolio - 11%
Knížka je určena všem běžným investorům a klientům finančních institucí, kteří hledají praktický návod, jak vhodně sestavit a udržovat své investiční portfolio. Ocení ji také finanční poradci a studenti ekonomických oborů.
ekonomie

Ideální investiční portfolio

242 Kč
215 Kč
Krotitel rizik podnikani zasahuje - Odhalená pravda o rizicích podnikání - 11%
Do jakých situací jsou podnikatelé schopni se dostat podceněním rizik, která mohli znát a mnohdy jim i předejít? 10 příběhů podnikatelů, které se skutečně staly.
ekonomie

Krotitel rizik podnikani zasahuje - Odhalená pravda o rizicích podnikání

267 Kč
238 Kč
Sami v moři konkurence - 11%
Při nelehké plavbě v moři konkurence se vám mohou hodit znalosti o správném přemýšlení na cestě za úspěchem – ve světě, životě a byznysu, o marketingu, podnikání, o myšlení člověka, který nechce prohrávat, o myšlení firmy, která touží uspět na konkurenčním trhu, o filosofii podnikání, o podstatě marketingového managementu či o zkušenostech a nápadech z přednášek, workshopů i z mého rozhlasového pořadu Byznys poradna na rádiu Zet.
ekonomie

Sami v moři konkurence

314 Kč
279 Kč
Desatero boháče - 11%
Cílem knihy je dát čtenáři návod jak žít svobodně, finančně zabezpečený a na vysoké životní úrovni.
ekonomie

Desatero boháče

251 Kč
223 Kč
Jak hledat zaměstnance v 21. století - 11%
Hledáte moderní metody pro efektivní hledání nových lidí? Chcete rozumět oblasti náboru a dokázat najít specialisty ve vašem oboru? Pak je tato kniha určena právě vám.
ekonomie

Jak hledat zaměstnance v 21. století

539 Kč
479 Kč
Manažerské účetnictví veřejného sektoru
Kniha je určena vedoucím pracovníkům, účetním, metodikům a analytikům obcí, měst, krajů a státních organizací. Vznikla z potřeb praxe, ve které pro účely finančního řízení a finanční kontroly nelze stávající finanční účetnictví plně využít.
ekonomie

Manažerské účetnictví veřejného sektoru

269 Kč
Od nápadu k úspěchu - 11%
Přestali snít a vzali život do vlastních rukou. Inspirujte se příběhy lidí, kteří se nespokojili s tím, co mají, a vydali se neprošlapanou cestou.
ekonomie

Od nápadu k úspěchu

233 Kč
207 Kč
Ogilvy o reklamě v digitálním věku - 11%
Odhalte tajemství úspěšné reklamy 21. století. Kniha zakládá na principech "otce reklamy" Davida Ogilvyho a přizpůsobuje je digitální současnosti.
ekonomie
Ukázky

Ogilvy o reklamě v digitálním věku

314 Kč
279 Kč
Pokrok: Deset důvodů, proč se těšit na budoucnost - 11%
Johan Norberg nabízí poučnou a povzbudivou analýzu, jak daleko jsme dospěli při řešení největších problémů, kterým lidstvo čelí. Není potřeba vracet se zpět k dobám, kdy bylo údajně vše lepší...
ekonomie

Pokrok: Deset důvodů, proč se těšit na budoucnost

296 Kč
263 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 57 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>