Nejprodávanější audioknihy ke stažení - duben 2019
česká

Smrt krásných srnců - 20%
(2x)
Citlivě a s něžnou ironií vykreslená postava obchodního cestujícího Leo Poppera, velkého rybáře a fenomenálního mistra v prodeji výrobků "té slavné švédské firmy Elektrolux", vyvolala vřelý ohlas a vstoupila již do povědomí většiny z nás.
česká
Ukázky

Smrt krásných srnců

139 Kč
111 Kč
Škola malého stromu
(3x)
Příběh Malého stromu - chlapce, kterého vychovává babička s dědečkem z kmene Čerokíů. Učí jej moudrosti předků, řemeslu, umění přežít a vyjít čestně se světem i sám se sebou.
Interpretuje Lukáš Hlavica.
česká
Ukázky

Škola malého stromu

199 Kč
To na tobě doschne - 20%
(2x)
Herec Jan Kraus a spisovatel Ivan Kraus čtou humorné povídky. Bratři Krausovi navázali na úspěšnou nahrávku "Číslo do nebe" a sešli se znovu společně na pódiu pražského divadla Viola.
česká
Ukázky

To na tobě doschne

149 Kč
119 Kč
Spalovač mrtvol - 20%
Psychologická novela s prvky hororu a černé satiry, podle níž vznikl v roce 1968 kultovní film v režii Juraje Herze, s Rudolfem Hrušínským v hlavní roli.
česká
Ukázky

Spalovač mrtvol

199 Kč
159 Kč
Dobrodružství pavouka Čendy - 20%
(1x)
Pavouk Čenda a jeho kamarádka dřevěná kukačka spolu žijí ve starém opuštěném domě. Zaběhnutý řád však jednoho dne naruší zloděj a pak i lopaty buldozérů, které začnou dům bourat. Všechno zlé ale bývá pro něco dobré.
česká
Ukázky

Dobrodružství pavouka Čendy

99 Kč
79 Kč
Dokonalé stopy - 20%
(5x)
V odlehlém koutě Skotské vysočiny shořelo tělo Elaine Buxtonové.
česká
Ukázky

Dokonalé stopy

299 Kč
239 Kč
Dračí náhrdelník - 20%
V průběhu okázalé slavnosti, kterou na svém hradě uspořádá Jaroslav ze Šternberka, zmizí jeho krásná neteř Elška, manželka veverského purkrabího Drslava...
česká
Ukázky

Dračí náhrdelník

299 Kč
239 Kč
Falešný tolar - 20%
Královský písař Jiří Adam z Dobronína spolu se svým pomocníkem Petrem Korcem řeší zapeklitý případ na samém jihu Čech. Z cestování přes Šumavu mají v té době všichni strach, všude nekonečné hvozdy, kam snad ještě nevkročila lidská noha.
česká
Ukázky

Falešný tolar

249 Kč
199 Kč
Hadohlavec - 20%
(2x)
Americká patoložka Margaret Campbellová se vrací do Spojených států. Když je v jižním Texasu nalezen kamion plný mrtvých Číňanů, je případu přizvána nejen ona, ale z politických důvodů také pekingský detektiv Li Jen...
česká
Ukázky

Hadohlavec

319 Kč
255 Kč
Hotýlek - 20%
(9x)
Některé věci jakoby existovaly mimo čas. Zůstávají stejné navzdory dějinám, válkám, totalitním režimům i počasí. Takový je i hotel pana Leopolda, vlastně spíše hodinový hotýlek, založený v dobách první republiky a nabízející potěšení a rozkoš pánům.
česká
Ukázky

Hotýlek

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 283 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 29 > >>