Nejprodávanější tituly - duben 2019
medicína

Panická porucha - 11%
Seznamte se s jednou z nejčastějších psychických poruch! Potkává lidi nezávisle na jejich inteligenci, vzdělání či síle osobnosti.
medicína

Panická porucha

431 Kč
383 Kč
Pediatrie pro nelékařské zdravotnické obory - 11%
Po více než 15 letech se dostává čtenářům do rukou komplexní publikace týkající se základního medicínského oboru, a zaplňuje tak bílé místo na našem knižním trhu. Kniha je sepsána lékaři, odborníky, kteří se podílejí na výuce nelékařských zdravotnick
medicína

Pediatrie pro nelékařské zdravotnické obory

404 Kč
359 Kč
Sociální mozek - 11%
Kniha je náročná. Je určena všem zájemcům o neurovědecké aspekty sociálního poznávání, prožívání a chování: lékařům, psychologům, právníkům, sociálním pracovníkům, případně i filosofům.
medicína

Sociální mozek

288 Kč
256 Kč
Základy dětského lékařství - 11%
Druhé vydání knihy poskytuje jak studentům medicíny, tak i lékařům základní informace o etiologii, patofyziologii, symptomatologii, diagnostice, terapii a prevenci nemocí běžně se vyskytujících u dětí, a to tak, jak to vyžaduje současná pediatrie.
medicína

Základy dětského lékařství

378 Kč
336 Kč
Diagnostika a terapie duševních poruch - 11%
Odborná publikace týkající se diagnostiky a terapie duševních poruch předkládá lékařům, psychologům a všem pracovníkům zabývajícím se touto problematikou dokonalý přehled o diagnostickém procesu, symptomatice, syndromologii a nozologii.
medicína

Diagnostika a terapie duševních poruch

719 Kč
639 Kč
Roztroušená skleróza v praxi - 20%
Roztroušená skleróza je autoimunitní onemocnění centrálního nervového systému, které je stále opředeno mnoha mýty, a to přes velmi výrazný pokrok v poznání jeho patogeneze i obrovský pokrok v léčbě.
medicína
Ukázky

Roztroušená skleróza v praxi

110 Kč
88 Kč
Digitální demence - 11%

Digitální média — počítače, smartphony, herní konzoly a v neposlední řadě i televize — nám mění život. V USA dnes mladiství věnují digitálním médiím více času — alespoň sedm a půl hodiny denně — než spánku.

medicína
Ukázky

Digitální demence

341 Kč
303 Kč
Grafologie v partnerském poradenství - 11%
Hledání životního partnera je mnohdy složitý proces a pravděpodobně neexistuje žádná zaručená metoda, jak najít toho pravého (tu pravou). Poměrně nový způsob, jak skutečně poznat partnerovu povahu, nabízí grafologie.
medicína

Grafologie v partnerském poradenství

152 Kč
135 Kč
Rizikové a antisociální chování v adolescenci - 20%
Publikace je je určena především odborníkům, psychologům, pedagogům, sociálním pracovníkům a studentům těchto oborů, dále lidem z pomáhajících profesí a v neposlední řadě rodičům, jejichž děti procházejí tímto mnohdy nelehkým obdobím.
medicína
Ukázky

Rizikové a antisociální chování v adolescenci

212 Kč
170 Kč
Červená kniha - čtenářská edice - 11%
(2x)
Čtenářská edice populární Červené knihy, která obsahuje pouze text bez grafického doprovodu, který ovšem o to víc vyniká svou profétickou silou obraznosti a jazykové barevnosti.
medicína

Červená kniha - čtenářská edice

719 Kč
639 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 155 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 16 > >>