Nejprodávanější tituly - duben 2019
dům a zahrada

Zakrslý králík - 11%
Poznejte svého nového kamaráda - zakrslého králíka! Zakrslí králíci vypadají jako živí plyšáci. Přesto tato roztomilá zvířata nejsou žádné hračky a pro svůj spokojený život potřebují znalosti a lásku svého chovatele.
dům a zahrada

Zakrslý králík

269 Kč
239 Kč
Divoké trvalky - 11%
Přetvoření vaší zahrady nestojí nic v cestě, už fungují zahradnictví, která mají v nabídce nejrůznější druhy divoce rostoucích domácích trvalek – neboť ty se samozřejmě nikde v přírodě nevykopávají! A autoři knihy předkládají vyzkoušené návrhy...
dům a zahrada

Divoké trvalky

314 Kč
279 Kč
Hravé koťátko - 11%
Leporelo s výsekem vypráví o malém koťátku, které si rádo hrálo. Jak to dopadlo a jestli si s ním hrála i ostatní zvířátka na dvorku, se dozví nejmenší čtenáři z veselého leporela.
dům a zahrada

Hravé koťátko

71 Kč
63 Kč
Méně je více - 11%
Díky této knize budete schopni si vytvořit osobní a praktický přístup k organizaci domova a života, zažít potěšení ze štědrosti či poznat, proč nejlepším výsledkem úspornosti není čistý dům, nýbrž naplněný život.
dům a zahrada

Méně je více

269 Kč
239 Kč
Mrtvé dřevo plné života
„Mrtvé dřevo“ totiž rozmanitým životem přímo překypuje, o čemž výmluvně vypráví tato krásná knížka, jejíž autor nabízí neotřelý pohled na roli mrtvého dřeva v přírodě a přibližuje spoustu biologických souvislostí.
dům a zahrada

Mrtvé dřevo plné života

89 Kč
Na česně - 11%
Včelař díky knize zkušeného včelařského mistra H. Storcha může poznat, co se ve včelstvu děje, a nemusí k tomu otevírat úl a včelstvo vyrušovat.
dům a zahrada

Na česně

143 Kč
127 Kč
Nosework - Práce i zábava nejen pro psí nos - 11%
Obrovskou výhodou noseworku je, že je vhodný pro všechny psy a v případě vhodného nácviku všechny psy ohromně baví. S noseworkem často začínají lidé, kteří mají psa staršího a kvůli věku či zdravotnímu stavu se s ním nemohou věnovat jiným sportům.
dům a zahrada

Nosework - Práce i zábava nejen pro psí nos

269 Kč
239 Kč
Sportuj se psem - 11%
Kniha pro ty, kteří chtějí běhat a sportovat se svým psem. Autorky vás zbaví zbytečných obav, zda to zvládnete a poradí vám, jak začít, jaké pomůcky se vám můžou hodit, jak postupně zlepšovat kondici vaši i vašeho psa.
dům a zahrada

Sportuj se psem

269 Kč
239 Kč
Štěně - 11%
Štěňata jsou velmi zvědavá a prozkoumávají své okolí s nevázanou chutí ke hře a plny očekávání. Prvními nemotornými krůčky a pohledem velkých štěněčích očí si v mžiku získají srdce každého...
dům a zahrada

Štěně

143 Kč
127 Kč
Tao zeleninové zahrady - 11%
V knize se autorka zabývá praktickými metodami i hlubší podstatou zahradničení. Deppe se zaměřuje na některé nejoblíbenější zeleniny domácích zahrad – rajčata, fazole, hrách a listovou zeleninu.
dům a zahrada

Tao zeleninové zahrady

322 Kč
286 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 96 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 10 > >>