Nejprodávanější tituly - duben 2019
zdraví a životní styl

Sportovní výživa - 20%
Získejte energii, ovládněte stres, vybudujte svaly, spalte tuk a zvyšte svou výkonnost. Celosvětově oblíbená kniha je ve svém třetím, doplněném vydání ještě lepší než dříve!
zdraví a životní styl
Ukázky

Sportovní výživa

339 Kč
271 Kč
Aura, čakry a sebeléčení - 11%
V knize Aura, čakry a sebeléčení autoři předkládají výsledek deseti let svých osobních zkušeností s energetickou diagnostikou člověka. Věnují se měření aury, přinášejí originální a netradiční pohled na souvislosti mezi aurou, čakrami a zdravím...
zdraví a životní styl

Aura, čakry a sebeléčení

269 Kč
239 Kč
Genetika v širších souvislostech - 11%
Kniha Genetika v širších souvislostech Geny – Psýché – Prostředí je určena pro širší veřejnost, zdůrazňuje interdisciplinární charakter, výhody a omezení současné genetiky.
zdraví a životní styl
Ukázky

Genetika v širších souvislostech

359 Kč
319 Kč
Jóga na každý den - 11%
Zkuste začít den s nejznámější jogínskou sestavou – Pozdravem slunci. Tento soubor cviků dodává tělu energii, proto se doporučuje cvičit zejména ráno. Nejznámější jógové sestavy pro ty z vás, kteří si potřebují připomenout správné pořadí cviků.
zdraví a životní styl

Jóga na každý den

89 Kč
79 Kč
Jóga podle čaker - 11%
Kniha, která nesmí chybět v knihovničce žádného studenta ani učitele jógy! Díky této dlouho očekávané knize uznávané odbornice na čakry Anodey Judith lépe pochopíte systém jógy a posunete svoji praxi o stupeň dál.
zdraví a životní styl

Jóga podle čaker

494 Kč
439 Kč
Medical yoga 2 - 11%
S námi bude jóga zdravější. V knize najdete další informace a další cvičení Metody Medical Yoga ve spojení jógovou praxí a s know-how Spiraldynamik®.
zdraví a životní styl

Medical yoga 2

288 Kč
256 Kč
Moudrost Hathorů - 11%
(1x)
Jsme Hathorové. Jsme mistři zvuků a lásky z jedné vzestoupené intergalaktické civilizace. Přispěli jsme k vývojovému procesu v Egyptě a jiných starověkých kultur.
zdraví a životní styl

Moudrost Hathorů

468 Kč
416 Kč
Posilování kloubní kondice - 11%
Kniha o centračně-stabilizačním posilování, jež se od „svalové“ koncepce prezentované v autorově předešlém bestselleru Tvarování těla pro muže a ženy liší ve výběru i technickém provedení, zejména u cviků na páteř.
zdraví a životní styl

Posilování kloubní kondice

628 Kč
558 Kč
Skryté nebezpečí zdravých potravin - 11%
Jíte dostatek zeleniny, ovoce, luštěnin a dalších potravin, které jsou považovány za zdravé, a přesto vás trápí zdravotní potíže a přibíráte na váze? Chcete se vyléčit i z nemocí, s nimiž si západní medicína neví rady? Pomoc najdete v této knize!
zdraví a životní styl

Skryté nebezpečí zdravých potravin

386 Kč
343 Kč
Ač máš eReSku, nepropadej stesku - 11%
Kniha by měla být nápomocná při překonávání těžkostí, které eReSka přináší.
zdraví a životní styl

Ač máš eReSku, nepropadej stesku

351 Kč
312 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 190 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 19 > >>