Nejprodávanější Kniha - duben 2019

O myšce, která se nebála
(2x)
Jednoho rána se myška rozhodla, že půjde do lesa na průzkum. Ničeho se neleknu, řekla ostatním zvířátkům. A opravdu, ani vlk, ani medvěd, a dokonce ani los ji nevystrašili. Jak to ale dopadlo, když v lesním domečku našla malé, bílé, chlupaté koťátko.

O myšce, která se nebála

179 Kč
Hotýlek
(12x)
Některé věci jakoby existovaly mimo čas. Zůstávají stejné navzdory dějinám, válkám, totalitním režimům i počasí. Takový je i hotel pana Leopolda, vlastně spíše hodinový hotýlek, založený v dobách první republiky a nabízející potěšení a rozkoš pánům.
Ukázky

Hotýlek

359 Kč
Povídky o nelásce
(1x)
Nové povídky Michala Viewegha (a jednu divadelní hru) spojuje napohled sarkastická, ve skutečnosti však spíš melancholická atmosféra nelehkého životního období. Proměnlivé spisovatelovo alter-ego prožívá rozvod i hořká porozchodová setkání...

Povídky o nelásce

269 Kč
Vesmír ve sprše
(1x)
Kniha Vesmír ve sprše, debutující autorky Petry Suché, nabízí poutavé čtení plné pravdivých hořkosladkých příběhů o ženě ve všech jejích životních podobách.

Vesmír ve sprše

242 Kč
Vybledlá krajina s kopci
(6x)
Kazuo Ishiguro noblesně, nevtíravě, a přece nesmlouvavě vykresluje zdánlivě prospěšnou, ba důstojnou uměřenost japonské a britské povahy a zjišťuje, že je jejím nositelům spíše na škodu, protože ve skutečnosti odtažitého člověka i jeho okolí drtí.
Ukázky

Vybledlá krajina s kopci

223 Kč
Parabible
(4x)
Tisková zpráva o našem prezidentovi Ježíši z Nošovic je aktuální, místy až provokativní biblickou parafrází.
Ukázky

Parabible

269 Kč
Jíme zdravě každý den
Jíst zdravěji a ještě si pochutnat? Není to žádná věda! A jde to i úsporně. Vařte s Jíme zdravě jednoduše, hravě a do 30 minut. V novém vydání nejpopulárnější kuchařky od Jíme zdravě na vás čeká 120 receptů řazených podle druhu jídla.

Jíme zdravě každý den

359 Kč
Bože chraň aspidistru
(5x)
Orwellův psychologicko-společenský román, kritizující mamon a nadvládu peněz v meziválečné anglické společnosti.

Bože chraň aspidistru

268 Kč
Bydlíme
(1x)
Interaktivní knížka na čtení, prohlížení a zkoumání s geniálně vybudovanými ilustracemi obydlí lidí i zvířat. Přes zelenou fólii uvidíte svět lidí, přes červenou svět zvířat a dohromady... dohromady je to legrace.
Ukázky

Bydlíme

269 Kč
Bouře mečů
(2x)
Třetí díl cyklu Píseň ledu a ohně zastihuje přeživší hrdiny v překotných událostech. Název knihy Bouře mečů doslova a do písmene vystihuje vražedné tempo, v němž George R. R. Martin pokračuje ve svém vyprávění.
Ukázky

Bouře mečů

889 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>