Nejprodávanější tituly - duben 2019
pro děti a mládež

Calvin a Hobbes 10: Všude je spousta pokladů - 11%
(1x)
Pokud jste malý kluk s poněkud svébytným názorem na morálku, domácí úkoly, úklid a školní docházku, nemůžete mít lepšího parťáka než tygra. A co na tom, že se ostatním jeví jako plyšový. Hlavně když s vámi prožívá všemožná dobrodružství.
pro děti a mládež

Calvin a Hobbes 10: Všude je spousta pokladů

179 Kč
159 Kč
Hraničářův učeň - Kniha čtvrtá - Nositelé dubového listu - 11%
(1x)
Blíží se jaro a Will s Evanlyn mohou konečně prchnout ze Skandie. Evanlyn je však unesena temudžajskými jezdci, příslušníky početného národa, který obývá rozlehlé stepi na východ od Skandie.
pro děti a mládež

Hraničářův učeň - Kniha čtvrtá - Nositelé dubového listu

314 Kč
279 Kč
Hraničářův učeň - Kniha pátá - Výkupné za Eraka - 11%
(1x)
Skandijský oberjarl Erak podnikne nájezd na pobřeží pouštní země Aridy, přitom je však prozrazen, zajat a uvězněn. Jeho zástupce Svengal se proto vypraví do Araluenu a požádá o pomoc.
pro děti a mládež

Hraničářův učeň - Kniha pátá - Výkupné za Eraka

359 Kč
319 Kč
Jakub a hvězdy

Spisovatelka a ilustrátorka Renáta Fučíková se inspirovala kulturami z celého světa, aby vytvořila zcela novou mytologii vážící se ke dvanácti znamením zvěrokruhu. Každý příběh si vás ihned získá svou magickou atmosférou a krásným jazykem.

pro děti a mládež

Jakub a hvězdy

179 Kč
Pinocchio - 11%
(1x)
Neuvěřitelné dobrodružství loutky Pinocchia, která pobavila nespočet malých čtenářů na celém světě. V knize je spousta nádherných ilustrací, které umocňuj veškeré kouzlo a poezii tohoto věčného díla.
pro děti a mládež

Pinocchio

449 Kč
399 Kč
Harry Potter a Fénixův řád - 11%
(8x)
Pátý díl příběhů mladého čarodějnického učně Harryho Pottera a jeho věrných kamarádů Rona a Hermiony. Napětím a nervozitou byly poznamenány už prázdniny a hned od začátku pátého ročníku přichází jeden otřes za druhým...
pro děti a mládež

Harry Potter a Fénixův řád

539 Kč
479 Kč
Profesorova dcera - 11%
(2x)
Dělí je třicet století, a přesto… se milují! Jak požádat o ruku slečnu Lilian, dceru profesora Bowela, když je člověk ztracen v mlhavém Londýně na konci 19. století, a mumifikovaný před třemi tisíci lety? No není to prekérní situace?
pro děti a mládež

Profesorova dcera

268 Kč
238 Kč
Šmoulinka
Komiksový příběh Šmoulinka se stal v rámci vydávání kreslených příběhů o šmoulech bezmála legendou.
pro děti a mládež

Šmoulinka

71 Kč
Walitaka - 11%
Třetím svazkem nové edice kreslených příběhů nazvané „Klasické komiksy Marko Čermáka“ je čerstvě vydaná kniha Walitaka z nakladatelství Václav Vávra.
pro děti a mládež

Walitaka

269 Kč
239 Kč
Snílci - 11%
(1x)
Zázračný svět plný skřítku, mluvících stromů, rytířů a pannen v nouzi se zde stává dějištěm iniciačního příběhu o trnitém putování ke zralosti.
pro děti a mládež

Snílci

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 66 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>