Nejprodávanější tituly - duben 2019
pro děti a mládež

Harry Potter: Cesta dějinami čar a kouzel - 11%

Úchvatný průvodce bradavickými školními osnovami i dějinami kouzel. Připomeňte si dvacáté výročí vydání prvního dílu Harryho Pottera a prohlédněte si neobyčejnou sbírku magických artefaktů.

pro děti a mládež
Ukázky

Harry Potter: Cesta dějinami čar a kouzel

359 Kč
319 Kč
Jak vycvičit draka - 20%

Jak se stát největším vikinským hrdinou všech dob? Můžete se jím prostě narodit. Může vám to zákulisními intrikami zařídit vaše babička. Nebo se k tomu můžete dopracovat vlastní pílí jako Škyťák Šelmovská Štika III...

pro děti a mládež
Ukázky

Jak vycvičit draka

179 Kč
143 Kč
Karmínové pouto - 11%
(2x)

Jen jediná dívka dokáže zachránit svět před temnotou! Rachelle bývala obyčejnou vesnickou dívkou. Teta ji učila, jak se stát lesodějkou, aby mohla svou vesnici chránit před temnotou Velkého hvozdu.

pro děti a mládež

Karmínové pouto

296 Kč
263 Kč
Krutá krása - 11%
(1x)
Již od narození byla Nyx zaslíbená krutému vládci svého království. A také už od narození trénovala, jak ho zabít. V den svých sedmnáctých narozenin odchází do paláce, aby se provdala za netvora.
pro děti a mládež

Krutá krása

269 Kč
239 Kč
Spirit Animals: Soumrak strážců – Kamenné srdce - 11%
Zelenopláštníci Conor, Abeke, Mej-lin a Rolan s pomocí svých zvířat zastavili děsivé monstrum a podařilo se jim ochránit svět.
pro děti a mládež

Spirit Animals: Soumrak strážců – Kamenné srdce

224 Kč
199 Kč
Jméno větru - 11%
(2x)
Kvothův příběh - od jeho dětství strávené ve skupině potulných herců, přes léta prožitá jako polodivoký sirotek na ulicích zločinem prolezlého města až po drzý a nepřehlédnutelný vstup do obtížného a nebezpečného studia magie na slavné Univerzitě.
pro děti a mládež
Ukázky

Jméno větru

619 Kč
550 Kč
Kronika bolševismu - 11%
V jaké situaci se nachází Rusko v říjnu 1917? Válkou vyčerpaná země se zbavila carského samoděržaví, nadále ale bojuje proti mocnostem.
pro děti a mládež

Kronika bolševismu

359 Kč
319 Kč
Malý princ a Hadova planeta - 11%

Malý princ s Liškou brázdili vesmírem křížem krážem a pomáhali obyvatelům jiných planet v boji se zlým Hadem. Nyní se ocitá v nebezpečí samotná planeta Malého prince B612, ale zejména její obyvatelka, princova milovaná přítelkyně Růže.

pro děti a mládež

Malý princ a Hadova planeta

179 Kč
159 Kč
Vrabec - 11%
Legendární komiks Václava Šorela s názvem Vrabec o mladém skautu Janu Nováčkovi, který touží stát se válečným pilotem, začal vycházet nejprve v časopise ABC.
pro děti a mládež

Vrabec

260 Kč
231 Kč
Zrada ve Faranoru - 20%
Právě ses vrátil domů z úspěšné výpravy, ale namísto vděku se dočkáš obvinění z vraždy korunního prince. Tví nepřátelé chystají svržení současného krále.
pro děti a mládež
Ukázky

Zrada ve Faranoru

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 66 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>