Nejprodávanější tituly - duben 2019
hudba

Barvy
Kolekce devatenácti písní se stylovým obalem Jakuba Stejskala mapuje další z vybledlých míst brněnské kulturní scény.
hudba

Barvy

224 Kč
Jiná doba
Album Jiná doba spojuje hudbu dvou století. Jan Burian přizval ke spolupráci na své nové autorské desce třináct známých producentů a hudebníků české alternativní scény mladé a střední generace.
hudba

Jiná doba

261 Kč
Miláček slunce
Květy natočili hodně materiálu v několika studiích, aby nakonec se zvukařem Ondřejem Ježkem vybrali a dokončili 12 skladeb. Skupina experimentovala se zvuky všech nástrojů, ale zároveň se snažila, aby ve skladbách nezůstalo nic navíc.
hudba

Miláček slunce

359 Kč
Šibenica frajerka
Ryze autorské album lídra zvolenské bluesové kapely ZVA 12-28 Band, originálního autora písní, kytaristy a zpěváka Norberta Červenáka.
hudba

Šibenica frajerka

269 Kč
Led Zeppelin
(1x)
180-gram vinyl /LP REEDICE 2014/ 1.album (1969)
hudba

Led Zeppelin

521 Kč
Samota není osamění
Básně a myšlenky z Bible, od Františka Saleského, dalajlamy, Boženy Němcové, Mistra Jana Husa a Richarda Pachmana v podání legendární moderátorky Kamily Moučkové s hudbou skladatele a zpěváka Richarda Pachmana na CD prvním a 24 fejetonů Kamily Moučkové.
hudba

Samota není osamění

251 Kč
Tři čuníci
Na tomto CD hraje, zpívá a recituje Jaromír Nohavica, slova jsou složena Jaromírem Nohavicou, Karlem Plíhalem a Pavlem Dobešem. Na hudbě se podílel i am. trad. Bill Groggin's Goat.
hudba

Tři čuníci

242 Kč
Zeroth
Album Zeroth představuje Luno v nezvykle pestrém rejstříku melancholického elektrorocku.
hudba

Zeroth

269 Kč
Dítkám + 4 pohádky
CD Dítkám je plné legračních písniček. Jsou to veselé skladby o mouchách, molech, o sokolovi, o škole, o malé holčičce Lú, která zkouší lítat, o tom jak prší a mnoho dalších...
hudba

Dítkám + 4 pohádky

179 Kč
Z ruky zobať
Na CD Z ruky zobať kapela završuje svůj přerod z čistě bluesové kapely na autentickou písničkářskou formaci, která ve stylu Toma Waitse vypráví příběhy z nekonformního prostředí.
hudba

Z ruky zobať

269 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 65 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>