Nejprodávanější tituly - duben 2019
pedagogika, didaktika

Inkluzivní vzdělávání - 20%
Monografie je věnována pedagogickému konceptu, podle nějž by všechny děti měly navštěvovat třídy hlavního vzdělávacího proudu, a to bez ohledu na stupeň svého postižení.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Inkluzivní vzdělávání

271 Kč
217 Kč
Logopedické poradenství - 20%
"Otevřeně a upřímně předesílám, že vše, co začínáte číst ..., bude čistě osobní výpovědí někoho, kdo se s radostí i jistým uspokojením ohlíží za klopotnou, ale smysluplnou cestou logopedie, za více než čtyřicetiletým potýkáním se s vadami a poruchami řeči.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Logopedické poradenství

152 Kč
122 Kč
Předškoláci v pohybu 2 - 20%
Kniha pro cvičitelky dětí předškolního a mladšího školního věku, učitelky v mateřských školách, instruktory mateřských center a rodiče je zaměřená na všestrannou pohybovou průpravu dětí předškolního a mladšího školního věku.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Předškoláci v pohybu 2

135 Kč
108 Kč
Krok za krokem první třídou - 14%
První třída.Magické slůvko "poprvé" provází prvňáčky celým rokem. Poprvé si sami přečtou knížku, poprvé se sami podepíší, poprvé vyřeší slovní úlohu, poprvé dostanou vysvědčení... To vše s nimi prožívají i jejich učitelé.
pedagogika, didaktika

Krok za krokem první třídou

241 Kč
207 Kč
Obecná didaktika - 20%
Učebnice obecné didaktiky představuje myšlenkový systém, který vás uvede do vymezené vědní oblasti. Logické utřídění látky a vhled do soustavy jejího výkladu poskytuje studujícím teoretické poznání.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Obecná didaktika

339 Kč
271 Kč
Práce s hrou - 20%
Hry nás provázejí celým naším životem. Hrajeme je pro radost z okamžiku, z kontaktu s blízkými ů a v neposlední řadě je s námi hrají i ti, kteří nás chtějí něco přiučit o světě. Správně a promyšleně podaná hra má velice rozsáhlý potenciál.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Práce s hrou

135 Kč
108 Kč
Pohybová příprava dětí - 20%
Chcete vědět, co může gymnastika nabídnout mladým sportovcům pro rozvoj jejich pohybových schopností a dovedností? Vám všem, kteří pracujete jako sportovní trenéři různých sportovních specializací, jako instruktoři či učitelé tělesné výchovy.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Pohybová příprava dětí

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 57 položek
<< < 1 .. 4 5 6