Nejprodávanější hudba - duben 2019

Dítkám + 4 pohádky
CD Dítkám je plné legračních písniček. Jsou to veselé skladby o mouchách, molech, o sokolovi, o škole, o malé holčičce Lú, která zkouší lítat, o tom jak prší a mnoho dalších...

Dítkám + 4 pohádky

179 Kč
New Headway Fourth Edition Elementary Class Audio CDs /3/
General English for adults. A completely new Elementary edition from the world's best-selling adult English course, with new digital resources for 2011.

New Headway Fourth Edition Elementary Class Audio CDs /3/

901 Kč
Z ruky zobať
Na CD Z ruky zobať kapela završuje svůj přerod z čistě bluesové kapely na autentickou písničkářskou formaci, která ve stylu Toma Waitse vypráví příběhy z nekonformního prostředí.

Z ruky zobať

269 Kč
Dobře nám
Album Dobře nám je druhou samostatnou nahrávkou skupiny Koa. Kapela přidává reggae nebo funky a v několika písních se objeví dosud kapelou nevyužívaná elektrická kytara. Kromě češtiny se na CD zpívá španělsky, francouzsky, turecky, anglicky, romsky a slovensky.

Dobře nám

269 Kč
Za fúzy ma poťahaj
Slovenská bluesová kapela ZVA 12-28 Band se řadí ke špičce žánru, a to nejen na Slovensku, díky nezaměnitelnému zpěvu a hře na kytaru Noro Červenáka, kterého podporuje vynikající instrumentální trio muzikantů.

Za fúzy ma poťahaj

269 Kč
Hrajeme si u maminky
Při poslechu nového CD Hradišťanu si uvědomíte jak je důležité zpívat, a nikoli jen pasivně poslouchat, jak je dobré si připomenout písně, ve kterých je ukryt život našich předků, a jak je dobré, že vznikají písně nové.

Hrajeme si u maminky

269 Kč
Hrubá múka

Reedice CD prvního alba zvolenské kapely z roku 2005 obsahuje 6 skladeb navíc. Jedná se o 4 autorské písně z živé nahrávky ze Staré pekárny z roku 2002 a dvě písně z projektů A tribute Oldřich Janota a Vladimír Mišík.

Hrubá múka

224 Kč
Chit Chat 1 Class Audio Cds
Dvoudílný motivující kurz pro žáky ze 3. nebo 4. tříd Z3, který rozvíjí všechny řečové dovednosti: mluvení a poslech, čtení i psaní.

Chit Chat 1 Class Audio Cds

605 Kč
Jako Šántidéví
Autorka, která měla hudbu v krvi. Byla schopná s neuvěřitelnou lehkostí napsat píseň v jakémkoliv myslitelném stylu a naprosto bezchybně a autenticky ji zazpívat. Album Jako Šantidéví bylo její poslední.

Jako Šántidéví

269 Kč
Freiwaldau
První a zřejmě nejpopulárnější album jesenické kapely v remastrerované podobě.

Freiwaldau

169 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 70 položek
<< < 1 .. 5 6 7