Nejprodávanější tituly - duben 2019
hobby

Svého psa nestřílejte - 11%
(5x)
Tato úžasná, jasně srozumitelná a nesmírně užitečná kniha je určena každému, kdo by rád porozuměl nebo změnil chování nějakého živého organismu - ať už jde o štěkajícího psa, hlučného souseda, nepřátelskou kočku nebo vaše vlastní zlozvyky.
hobby

Svého psa nestřílejte

297 Kč
264 Kč
Zvyšování přírodní hodnoty polních honiteb - 20%
Obnova remízků, biocenter a biokoridorů, zakládání biopásů, zatravněných pásů a jiných krajinných prvků, políček nezbytných pro život zvěře jsou některá z opatření, která zvyšují přírodní hodnotu polních honiteb.
hobby
Ukázky

Zvyšování přírodní hodnoty polních honiteb

195 Kč
156 Kč
Drátované šperky III - 20%
Tato kniha se zaměřuje na méně tradiční způsoby výroby šperků. Její snahou je dodat všem odvahu k vytváření nejen drátovaných, ale i tepaných, žíhaných a letovaných šperků a to vše v domácích podmínkách s běžně dostupnými materiály a pomůckami.
hobby
Ukázky

Drátované šperky III

254 Kč
203 Kč
Kresba a ilustrace - příručka pro výtvarníky - 11%
Pokud jste zatoužili zdokonalit se v kresbě, potom je tato příručka určena právě vám. Jedná se o praktický kurz kresby a ilustrace vhodný pro začátečníky i pokročilé. Najdete zde jasně rozfázovaná a snadno pochopitelná cvičení s ukázkami.
hobby

Kresba a ilustrace - příručka pro výtvarníky

359 Kč
319 Kč
O nožích - 14%
Kniha „O nožích nejen loveckých“ je určena všem lovcům, milovníkům nožů a jejich uživatelům. Kromě o historii nože se tu dozvíte o různých druzích nožů, o jejich mechanismech, používaných materiálech a způsobech výroby.
hobby

O nožích

352 Kč
303 Kč
Velká kniha hádanek - 11%
Unikátní publikace Velká kniha hádanek obsahuje více než 600 hádanek setříděných do osmi tematických okruhů.
hobby

Velká kniha hádanek

269 Kč
239 Kč
Drátované šperky II. - 20%
Tato kniha je opravdu originální. Obsahuje totiž nejen konkrétní návody k výrobě krásných náhrdelníků, náušnic, prstenů i broží, ale najdete v ní velmi podrobné popisy výroby jednotlivých drobných částí šperku, bez nichž se při tomto tvoření neobejdete.
hobby
Ukázky

Drátované šperky II.

254 Kč
203 Kč
Kytara - 11%
Základy hry na kytaru, a to až k úplnému zvládnutí nástroje. Přes 100 textů nejznámějších písní. Základy hudební teorie. Vhodná pro samouky i pro hudební školy.
hobby

Kytara

143 Kč
127 Kč
Okrasné rostliny tropů a subtropů - 20%
Zaujala Vás při dovolené netradiční květina nebo strom? Tato publikace představuje přes 400 nejzajímavějších rostlin, které lze spatřit při návštěvě tropických a subtropických oblastí všech kontinentů, ale i nám bližšího Středozemí.
hobby
Ukázky

Okrasné rostliny tropů a subtropů

271 Kč
217 Kč
Chov koček - 20%
(1x)
Po delší době se všem milovníkům koček dostává do rukou publikace, která se věnuje chovu koček v celé šíři. Vedle tradičních, zkušenostmi ověřených postupů v péči o kočky i o jejich odchovu tu najdou informace nanejvýš aktuální.
hobby
Ukázky

Chov koček

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 81 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 > >>