Nejprodávanější tituly - květen 2019
humor

Morová rána
Samostatné vydání druhého humoristického románu americké spisovatelky o jejím onemocnění tuberkulozou, který vyšel dosud v českém překladu jen jako součást knihy Co život dal a vzal.
humor

Morová rána

178 Kč
Standa a dům hrůzy
Hororový příběh pro děti od známého dramatika a spisovatele. Jeho hlavním hrdinou chlapec Standa a jeho dva malí kamarádi.
humor

Standa a dům hrůzy

224 Kč
Další prevít? Jen to ne!
Třetí část úspěšné série nahlížející z nezvyklého úhlu rodičovské starosti s batoletem. Malý prevít, který v předchozích dílech šikanoval a zcela zotročil své rodiče a domácí kočku, musí čelit nové výzvě, jež ohrožuje jeho dosud výsadní postavení ...
humor

Další prevít? Jen to ne!

152 Kč
Darwinovy hodinky
Další kniha z úspěšné řady humorné fantasy ze Zeměplochy. Zeměplocha má problém - Charlese Darwina. Přesněji řečeno, někdo tajemný a neznámý považuje existenci Charlese Darwina za neodpustitelnou urážku ...
humor

Darwinovy hodinky

248 Kč
Hokus pokus
(1x)
Černohumorný Vonnegutův román z roku 1990 je sestaven z útržkovitých zápisků Eugena Hartkeho, Američana, který se na otcovo přání dal k armádě, prošel vietnamskou válkou, stal se profesorem, dostal vyhazov a skončil ve vězení.
humor

Hokus pokus

245 Kč
Chvála pohybu
M. Horníček se vlastním osobitým projevem se autor svěřuje se svými problémy, postřehy a poznáními v oboru dopravy a dopravování se.
humor
Ukázky

Chvála pohybu

149 Kč
Ostroočko
Vonnegutův nejčernější román pojednává o člověku, který v dětství nešťastnou náhodou zastřelil těhotnou ženu a v pozdějším životě se k této tragické události - a fatálnímu provinění - musel chtě nechtě neustále vracet.
humor

Ostroočko

178 Kč
Pozpátku letící divoké kachny
(5x)
Soubor časopiseckých článků, básní, úvah a drobných beletristických textů oblíbeného autora.
humor

Pozpátku letící divoké kachny

220 Kč
Zimoděj
(1x)
Další kniha z kultovní fantasy série Úžasná Zeměplocha. V devíti Tonička Bolavá porazila krutou Královnu víl. V jedenácti bojovala se starodávným zlem kradoucím těla. Ve třinácti Tonička musí čelit nové výzvě: chlapci.
humor
Ukázky

Zimoděj

119 Kč
Ad acta
(1x)
Nová próza Patrika Ouředníka, jejíž děj je zasazen do současné Prahy. Na půdorysu fabulační hříčky s detektivní zápletkou virtuózně rozehrává pestrou škálu stylistických i myšlenkových vtipů, jež mu slouží k sarkastickému pojednání českého dneška.
humor

Ad acta

143 Kč
Zobrazuji 161 - 170 z 174 položek
<< < 1 .. 15 16 17 18 > >>