Nejprodávanější e-knihy - květen 2019
historické podobory

Intimní historie
(7x)
V učebnicích historie a vědeckých dílech najdeme údaje o panovnících, slavných bitvách, hospodářství i umění, ale o základních lidských potřebách se toho dozvíme málo či vůbec nic.
historické podobory
Ukázky

Intimní historie

189 Kč
Příběh samurajů - 20%
(1x)
Autor se zabývá nejen dějinami samurajů, jejich válečným uměním či zbraněmi, ale i jejich soukromým životem, každodenností, náboženskými představami a duchovním světem. Velikost Pdf je 83 MB.
historické podobory
Ukázky

Příběh samurajů

299 Kč
239 Kč
Templáři a tajemství Kryštofa Kolumba - 20%
(1x)
Odkud pocházelo zlato řádu templářů? Jaký byl vztah mezi loďstvem templářů a pověstnými piráty Karibiku? Proč španělská královna Izabela Kastilská věnovala Kolumbovi takovou důvěru a tolik peněz k námořním plavbám?...
historické podobory
Ukázky

Templáři a tajemství Kryštofa Kolumba

280 Kč
224 Kč
Turistická odysea - 20%
Kolektivní monografie Turistická odysea představuje zásadní posun v bádání o různých formách a podobách cestovního ruchu v předlistopadovém Československu.
historické podobory
Ukázky

Turistická odysea

340 Kč
272 Kč
Mezi archeologií a historií - 20%
Tato ilustracemi bohatě dokumentovaná práce navazuje na systematicky sledovaná témata v autorových předchozích knihách – zejména Umění a myšlení a Vznik Evropy. Vychází u příležitosti autorova životního jubilea.
historické podobory
Ukázky

Mezi archeologií a historií

170 Kč
136 Kč
Přišel befel od císaře pána - 20%
(1x)
„Nestřílejte, tady jsme my, osmnáctý!“
Unikátní kompozice z deníků, pamětí a korespondence českých vojáků z první světové války, doplněná svědectvími jejich příbuzných v zázemí a deníkem novináře Jana Herbena.
historické podobory
Ukázky

Přišel befel od císaře pána

248 Kč
198 Kč
Ostrava ve spirále času - 20%
Pojďte s námi a toulejte se starou Ostravou, poučte se o historii jejich městských obvodů, na fotografiích si porovnejte současná známá místa a stavby ve městě s jejich podobou před třiceti, padesáti nebo i více než sto léty.
historické podobory
Ukázky

Ostrava ve spirále času

99 Kč
79 Kč