Nejprodávanější Kniha - květen 2019
esoterika a astrologie

Učení Fráni Drtikola - Všemocná hadí síla - 11%
(6x)
Pokud víme, že právě průchod hadí síly skrze čakramy a její vystoupení na temeno předchází osvícení při každé duchovní cestě, bylo by pošetilé nejít zrovna touto cestou vědomě, říká Jan Lípa, následník Evžena Štekla, žáka Františka Drtikola.
esoterika a astrologie

Učení Fráni Drtikola - Všemocná hadí síla

414 Kč
368 Kč
Magie dnes - 11%
(1x)
Sborník z cyklu přednásek na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy věnovaný fenoménu magie. Přednášeli vědečtí odborníci i mágové.
esoterika a astrologie

Magie dnes

216 Kč
192 Kč
Tarot skrytých světů - 6%
(3x)
Sadu karet provází příručka s inspirativním výkladem významu každé karty od samotné autorky obrazů. Součástí příručky je také úvod světové odbornice na tarot Barbary Moore, který zahrnuje základní informace o tarotu.
esoterika a astrologie

Tarot skrytých světů

594 Kč
559 Kč
Thothův Tarot - Zrcadlo duše - 6%
(1x)
Thothův tarot na svých obrazech pojímá široké spektrum astrologických, numerologických a jiných symbolů a souvislostí. Nabízí vám zdroj hlubšího poznání. Lady Frieda Harris ztvárnila sérii 78 magických obrazů podle náčrtů a pokynů známého okultisty.
esoterika a astrologie

Thothův Tarot - Zrcadlo duše

660 Kč
622 Kč
Lidské vědomí a tajemství smrti - 11%
Stanislav Grof se věnuje mnohdy tabuizovanému tématu: umírání a smrti. Sleduje podobnosti změněných stavů vědomí a „zážitků blízké smrti“ a popisuje jejich terapeutické uplatnění.
esoterika a astrologie

Lidské vědomí a tajemství smrti

358 Kč
318 Kč
Když se nemožné stane - 6%
(1x)
Esotrerika, psychologie i medicína. Fascinující příběhy, které obsahují Grofův půl století trvající průzkum oblastí, které konvenční psychologie dosud nezmapovala.
esoterika a astrologie

Když se nemožné stane

424 Kč
399 Kč
Magie - 11%
(5x)
Tato kniha je podle autora povšechnou učebnicí magie od zasvěcení do jejích základů, přes tajemné recepty a praktiky, prostřednictvím nichž lze léčit či škodit nebo jinak zasahovat do dění světa.
esoterika a astrologie

Magie

450 Kč
400 Kč
Jóga v terapii - 11%
Tato kniha představuje úspěšnou intervenci nazvanou Trauma-sensitivní jóga (TSJ), což je program pro traumatizované klienty založený na vědeckých důkazech, který jim pomáhá v bezpečném a vědomém propojení s vlastním tělem.
esoterika a astrologie
Ukázky

Jóga v terapii

293 Kč
260 Kč
Mentální detoxikace - 11%

Kniha Mentální detoxikace představuje novou a hlubokou léčebnou techniku, která je současně tradiční, pragmatická a inspirující. Sandra Ingerman, která je terapeutkou a šamankou, vás v ní naučí, jak se vypořádat se svým strachem, hněvem a frustrací.

esoterika a astrologie

Mentální detoxikace

295 Kč
262 Kč
Mystické šamanské orákulum - 11%
Legendy praví, že ještě předtím, než tu byl čas, předtím, než tu byla řeč, byly tu posvátné symboly – Medicínský kruh, Kletba, Orel, Jaguár a ostatní – a důvěrně k nám promlouvaly.
esoterika a astrologie

Mystické šamanské orákulum

693 Kč
616 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 135 položek
1 2 3 .. 14 > >>