Nejprodávanější e-knihy - květen 2019
počítače

Google Analytics - 20%
Google Analytics je bezplatný nástroj, který umožňuje správcům a majitelům webových stránek získat velmi přesná data o chování návštěvníků měřeného webu.
počítače
Ukázky

Google Analytics

212 Kč
170 Kč
Excel 2019 - 20%
Používáte Excel a zajímá vás, co přinesla verze 2019? To se dozvíte v této knize, která srozumitelně vysvětluje, jak jednotlivé funkce a nástroje používat, abyste je propojili do funkčního celku.
počítače
Ukázky

Excel 2019

297 Kč
238 Kč
JUnit 5 - 20%
Nezáleží na tom, jestli je jednotkové testování váš denní chleba, nebo zda se jako programátoři s touto problematikou teprve seznamujete: příručku, věnovanou oblíbenému frameworku JUnit 5, totiž oceníte v každém případě.
počítače
Ukázky

JUnit 5

339 Kč
271 Kč
SQL - 20%
Jazyk SQL (Structured Query Language) je účinným nástrojem pro práci s tabulkami v relačních databázích. Umožňuje provádět výběry a řazení záznamů, výpočty, souhrny a spojovat více datových tabulek.
počítače
Ukázky

SQL

280 Kč
224 Kč
Média, lži a příliš rychlý mozek - 20%
(1x)
Autorem knihy je spoluzakladatel webu manipulatori.cz, který se snaží podporovat nezávislé a kritické myšlení a odkrývat mediální lži.
počítače
Ukázky

Média, lži a příliš rychlý mozek

229 Kč
183 Kč
OOP a Java 8 - 20%
Kniha je doplňkem autorových učebnic zabývajících se architekturou objektově orientovaných programů. Je určena jako doprovodný materiál pro začátečnické kurzy programování.
počítače
Ukázky

OOP a Java 8

99 Kč
79 Kč
Java 8 - 20%
Java 8 je druhým dílem populární učebnice programování, která je na našem trhu zcela ojedinělá. Na rozdíl od ostatních učebnic se totiž nesoustředí na výuku syntaxe jazyka a práce s knihovnami, ale učí čtenáře doopravdy programovat.
počítače
Ukázky

Java 8

535 Kč
428 Kč
Java 7 - 20%
(1x)
Na rozdíl od ostatních učebnic, které se soustředí na výuku syntaxe jazyka a práce s knihovnami, se tato kniha soustředí především na výklad architektonických konstrukcí. Neučí čtenáře kódovat, ale snaží se jej naučit, jak programy navrhovat.
počítače
Ukázky

Java 7

493 Kč
394 Kč
Tvorba informačních systémů - 20%
Publikace uznávaných autorů shrnuje současné poznání v oblasti analýzy a návrhu podnikových informačních systémů.
počítače
Ukázky

Tvorba informačních systémů

338 Kč
270 Kč
Internetová publicistika - 20%
Praktický průvodce pro publicisty přibližuje technické nástroje k publikování on-line a funkční a obchodní modely on-line médií. Popisuje základní pravidla pro tvorbu textu k on-line publikaci a poskytuje čtenářům ucelený pohled na internetová média.
počítače
Ukázky

Internetová publicistika

237 Kč
190 Kč