Nejprodávanější tituly - květen 2019
naučné

Nová cesta do pravěku - 11%
(1x)
Zkusili jste si už představit, jaké by to bylo, podívat se do doby impozantních dinosaurů?
naučné

Nová cesta do pravěku

314 Kč
279 Kč
Zákeřné keře - 11%
(1x)
Cílem knížky je formou jednoduchého pohádkového příběhu seznámit děti s nejběžnějšími jedovatými rostlinami v jejich okolí. Malá víla Vincencie je zakleta zlým čarodějem Rulíkem Zlomocným.
naučné

Zákeřné keře

269 Kč
239 Kč
Atlas vyhubených živočichů - 11%
(1x)
I když naše planeta překypuje životem, všechna zvířata už v přírodě bohužel nespatříme. Fascinující velkoformátový atlas zvířat, která obývala naši planetu.
naučné

Atlas vyhubených živočichů

359 Kč
319 Kč
Rokovy výlety do historie - 11%
Kniha je zajímavou kombinací současnosti a minulosti. Jednou linií jsou kouzelné výlety hlavního hrdiny Roka do různých historických epoch, kdy se seznamuje se životem na dvorech nejslavnějších panovníků v dějinách...
naučné

Rokovy výlety do historie

179 Kč
159 Kč
Profesor Astrokocour: Hranice vesmíru - 11%
(3x)
Výpravná obrazová encyklopedie pro děti, která sklidila obrovský úspěch hned po svém anglickém vydání, přiblíží všechna tajemství vesmíru – od velkého třesku po planety Sluneční soustavy.
naučné

Profesor Astrokocour: Hranice vesmíru

446 Kč
396 Kč
Ztraceni v rudolfínské Praze - 11%
Gamebooková kniha vypráví napínavý příběh dvou současných dětí, Vojty a Klárky, které se nedopatřením dostanou do minulosti a ocitnou v Praze Rudolfa II.
naučné

Ztraceni v rudolfínské Praze

179 Kč
159 Kč
Fascinující přírodní jevy - 11%
Příroda dokáže vykouzlit neuvěřitelné zázraky. Příroda je mocná čarodějka. Poznejte, jaké fígle a triky používá, aby nás ohromila.
naučné

Fascinující přírodní jevy

179 Kč
159 Kč
Učebnice dobrých mravů - 11%
Slušnost a zdvořilost nejsou žádné čáry. Poprosit a poděkovat přeci zvládne každý, řeknete si. Ale platí to opravdu pro všechny? Po přečtení této knížky tomu tak jistě bude!
naučné

Učebnice dobrých mravů

224 Kč
199 Kč
Evropa, náš domov - 11%
Jak se Evropa vyvíjela od starohor přes dobu ledovou až po antropocén? Jak žili Evropani v průběhu času a jaké objevy změnily jejich život?
naučné

Evropa, náš domov

314 Kč
279 Kč
Řeky - 11%

Vydejte na vzrušující plavbu po životodárných řekách, mořích a oceánech naší planety. Voda je od nepaměti tajemným živlem. V podobě životodárných řek utváří krajinu a dává vzniknout civilizacím.

naučné

Řeky

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 26 položek
1 2 3 > >>