Nejprodávanější e-knihy - květen 2019
střední školy

Jak se naučit 100 slovíček za hodinu - 20%
(3x)
Chtěli byste se naučit 100 a více slovíček za méně než hodinu?
střední školy
Ukázky

Jak se naučit 100 slovíček za hodinu

254 Kč
203 Kč
Mikrobiologie - 20%
Stručná učebnice zaměřená na studující, pro něž je klinická mikrobiologie součástí zdravotnického vzdělání. Vědomosti o vybraných druzích bakterií, virů, hub a parazitických prvoků mají napomáhat orientaci v mikrobiologii denní zdravotnické praxe.
střední školy
Ukázky

Mikrobiologie

254 Kč
203 Kč
Základy elektrotechniky - 20%
Stručná, jednoduchá a moderní učebnice pro střední školy. Vhodná pro všechny začínající zájemce o tento obor. Uvádí hlavně poznatky potřebné pro praktickou činnost.
střední školy
Ukázky

Základy elektrotechniky

99 Kč
79 Kč
English Irregular Verbs - 20%
Kniha English Irregular Verbs je určena středně pokročilým studentům angličtiny. V 10 lekcích nabízí studentům řadu cvičení a závěrem rozsáhlý souhrnný test s klíčem, pomocí nichž si mohou osvojit tvary minulého času a příčestí minulého.
střední školy
Ukázky

English Irregular Verbs

149 Kč
119 Kč
Sociální péče 2. díl - 20%
Druhý díl základní učebnice pro obor sociální činnost, která umožní získat všeobecný přehled v oblasti komplexní sociální péče, orientaci v systému sociálních služeb při práci s klienty různých skupin obyvatel dle věku a formy postižení.
střední školy
Ukázky

Sociální péče 2. díl

297 Kč
238 Kč
Jednoduchá elektrotechnika - 20%
Určena převážně žákům SOU a SOŠ, pro které slaboproudá elektrotechnika není hlavním studijním oborem. Doplňuje učebnici Středoškolská fyzika.
střední školy
Ukázky

Jednoduchá elektrotechnika

44 Kč
35 Kč
111 her pro atraktivní výuku angličtiny

Knížka je jedinou tohoto typu na našem trhu. Hry jsou v knize rozděleny do šesti oblastí podle cíle na aktivizující hry, seznamovací hry, konverzační hry, konverzační a gramatické hry, gramatické hry a hry pro rozvoj psaní.

střední školy
Ukázky

111 her pro atraktivní výuku angličtiny

170 Kč
Sociální zabezpečení I - 20%
Přehledná publikace pro studenty škol s předmětem Sociální zabezpečení, rozdělená do tří částí a aktuálně postihující obsah sociálního zabezpečení v České republice. V praxi se pojmu sociální zabezpečení používá v různém pojetí.
střední školy
Ukázky

Sociální zabezpečení I

339 Kč
271 Kč
Sociální práce ve zdravotnictví - 20%
Kniha je určena pracovníkům profese sociální práce, včetně sociální práce ve zdravotnictví, a studentům sociální práce a zdravotnických oborů. Soustředí se na základní otázky sociální práce ve zdravotnictví, která má u nás mnohaletou tradici.
střední školy
Ukázky

Sociální práce ve zdravotnictví

220 Kč
176 Kč
Zdravotní nauka 2. díl - 20%
Učebnice je určena žákům středních odborných škol oboru sociální péče i pracovníkům, kteří začínají se sociální prací v praxi.
střední školy
Ukázky

Zdravotní nauka 2. díl

195 Kč
156 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 11 položek
1 2 > >>