Nejprodávanější knihy - květen 2019
hudba

V náruči dejvický noci - 11%
Zpěvák, textař a skladatel Ivan Hlas v rozhovoru s Marcelou Titzlovou připomíná pestré okamžiky svého života, včetně těch, o kterých dosud veřejně nehovořil. Od první kytary, která mu záhadně spadla z nebe, přes báječná Šakalí léta pod psa ...
hudba

V náruči dejvický noci

242 Kč
215 Kč
Doors: Brány vyhozené z pantů - 11%
Bývalí členové legendárních Doors se na stará kolena rozhádali. A to tak, že roztržku mezi nimi musel řešit soud. Samozřejmě, že šlo o peníze, ale nejen o ně, významnou roli v jejich sporu hrály zejména práva na používání jména původního jména kapely
hudba

Doors: Brány vyhozené z pantů

295 Kč
262 Kč
No Quarter -  Tři životy Jimmyho Page - 11%
(2x)

Tato kniha zkoumá život, dobu a hudbu muže z jedné z největších kapel 20. století: Led Zeppelin. Díky novým a exkluzivním rozhovorům vypráví Martin Power příběh dlouhé kariéry Jimmyho Page.

hudba

No Quarter - Tři životy Jimmyho Page

629 Kč
559 Kč
Apatie k ďáblu - 6%
(3x)
V memoárech Nicka Kenta, hudebního publicisty, jenž svá nejlepší novinářská léta strávil jako dopisovatel světoznámého New Musical Expressu, před námi ožívá rocková scéna sedmdesátých let.
hudba

Apatie k ďáblu

296 Kč
278 Kč
Antonín Dvořák - 11%
Kniha o Antonínu Dvořákovi vypráví mladým čtenářům příběh hudebního génia, o kterém lze bez nadsázky říci, že je nejslavnějším Čechem.
hudba

Antonín Dvořák

323 Kč
287 Kč
Rotten - 6%
Autobiografie Johnnyho Rottena (vlastním jménem John Lydon) popisuje, jak se z původně nesmělého až zakřinutého kluka vyrůstajícího v chudém prostředí londýnské pracující třídy stala v hudebním světě respektovaná ikona britské punkové scény 70.let.
hudba

Rotten

338 Kč
318 Kč
No Future! - 11%
(1x)
Sex Pistols, Exploited, Clash a UK Subs sice reprezentují britský punk, ale jeho scéna je mnohem širší, patří k němu oi i anarcho punk. Knížka v rozhovorech s klíčovými protagonisty scény zachycuje vývoj ostrovního punku.
hudba

No Future!

358 Kč
318 Kč
Na tahu s MacGowanem - 20%
(1x)
Kniha netradičních rozhovorů s netradiční postavou rockové scény Velké Británie, zpěvákem a textařem skupiny Pogues.
hudba

Na tahu s MacGowanem

169 Kč
135 Kč
eNTé - 11%
(1x)
Nová kniha hudebníka, malíře a spisovatele Vlastimila Třešňáka, nazvaná výstižně eNTé, nabízí pětadvacet pohledů do zákulisí populární hudby dvacátého století.
hudba

eNTé

261 Kč
232 Kč
Gustav Mahler - 11%
(2x)
Vzhledem k autorově důvěrné znalosti skladatelova života i díla jde opět o mimořádný portrét skladatele s českými kořeny, které se nepopiratelně odrazily i v jeho tvorbě.
hudba
Ukázky

Gustav Mahler

403 Kč
358 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 49 položek
1 2 3 .. 5 > >>