Nejprodávanější tituly - květen 2019
alternativní medicína

Od chaosu k harmonii - 11%
Kniha kombinuje základy staré moudrosti kabaly s nejnovějšími poznatky vědy, takže představuje jakýsi kompletní vzorec života. Kabala, to je moudrost, jež podporuje jednotu a celistvost a potlačuje rostoucí egoismus každého z lidí...
alternativní medicína

Od chaosu k harmonii

214 Kč
190 Kč
Léčba informací - 11%
(3x)
Myslíte, že jen léky s účinnou látkou mohou léčit? Je potlačování příznaků nemocí pomocí chemických léků opravdu léčení?
alternativní medicína

Léčba informací

259 Kč
230 Kč
Co nám tělo říká - 11%
(3x)
Kniha předkládá duchovní (s jednáním související) příčiny různých onemocnění.
alternativní medicína

Co nám tělo říká

297 Kč
264 Kč
Jak dál po antibiotikách (a během jejich užívání) - 11%
(1x)
Slovo antibiotikum s námi žije od roku 1943 a pro mnoho lidí se stalo synonymem léku. Díky tomu, že je masově začal používat i průmysl produkce masa, stala se už takřka součástí potravního jídelníčku.
alternativní medicína

Jak dál po antibiotikách (a během jejich užívání)

296 Kč
263 Kč
Léčení pomocí esencí květů a drahých kamenů - 75%
Diane Steinová (nakladatelství Volvox Globator vyda-o v roce 2004 jejího Průvodce reiki a v roce 2013 Léčivé rostliny A–Z) zasvětila léčení celý svůj život a disponuje hlubokými znalostmi i osobními zkušenostmi z různých léčitelských metod.
alternativní medicína

Léčení pomocí esencí květů a drahých kamenů

179 Kč
44 Kč
Jak k nám tělo promlouvá - 11%
Kniha zkušené terapeutky vám odhalí, že za fyzickými potížemi často stojí negativní emoce, přehnané nároky na sebe, rodinné a pracovní problémy, stres a další trápení, která si často ani neuvědomujeme.
alternativní medicína

Jak k nám tělo promlouvá

314 Kč
279 Kč
Herbář aneb příroda ve vaší kuchyni - 11%
Když se prolne svět starých apatykářů a lékařů se světem kuchařů, přidají se k nim botanici a mistři malíři, vznikne kniha pro radost všem dnešním zvídavým mlsounům a ctitelům říše rostlin.
alternativní medicína

Herbář aneb příroda ve vaší kuchyni

386 Kč
343 Kč
Jóga - sestavování lekcí - 11%
Skoro 70 kompletních sestav pro cvičení podle ásan, skupin cvičících, čaker a ajurvédy! Kompletní průvodce plánováním a sestavováním úspěšných lekcí jógy pro začátečníky, středně pokročilé i pokročilé studenty.
alternativní medicína

Jóga - sestavování lekcí

531 Kč
472 Kč
Člověk a léčiva - 11%
Kniha podává komplexní obraz zdraví a nemoci, historie, současnosti a budoucnosti lékařství a nové farmacie, vycházející z učení Rudolfa Steinera. Kniha vychází jako poslední část autorovy známé trilogie.
alternativní medicína

Člověk a léčiva

268 Kč
238 Kč
Tělo napoví 1 - 11%
Tak jako poupata tvoří květy, tak slova se skládají ve věty. Člověk obdivuje jejich krásu a jiný zas hledá svoji spásu... jak žebrák s nataženou rukou chodí a přitom ví, že právě jeho mysl plodí, co v těle se odehrává... žádná sláva...
alternativní medicína

Tělo napoví 1

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 62 položek
1 2 3 .. 7 > >>