Nejprodávanější e-knihy - květen 2019
ekonomie

Druhá derivace touhy I - 20%
(1x)
Úvahy ekonoma Tomáše Sedláčka se ohlíží za událostmi nabitým desetiletím. Jedná se o jednu z nejdelších a nejsouvislejších sérií úvah v českém teritoriu, která ukazuje autorovu názorovou integritu a pestrost myšlenek...
ekonomie
Ukázky

Druhá derivace touhy I

168 Kč
134 Kč
Svoboda jménem zlato - 20%
(1x)
Co by znamenal návrat ke zlatému standardu?Jakou roli hraje v historickém kontextu zlato? Profesor podnikové ekonomiky Dr. Hans J. Bocker - přední švýcarský ekonom se v knize věnuje aktuálnímu tématu dnešní doby - nemocnému peněžnímu hospodářství.
ekonomie
Ukázky

Svoboda jménem zlato

169 Kč
135 Kč
Co jsem řekl své dceři o ekonomii - 20%
(1x)
„Kdo nedokáže vysvětlit teenagerům základní ekonomické problémy, nejspíše jim sám vůbec nerozumí.“ Světoznámý ekonom vysvětluje otázky chudoby, bohatství, moci a její dělby ve společnosti.
ekonomie
Ukázky

Co jsem řekl své dceři o ekonomii

237 Kč
190 Kč
Jak vést rozhovory s podřízenými pracovníky - 4%
Zkušený autor, který jako manažer a konzultant osobně vedl tisíce pohovorů, vám poradí, jak postupovat a čeho se vyvarovat při nejčastějších rozhovorech s podřízenými pracovníky – při výběrových, hodnoticích, obtížných a rozvojových pohovorech.
ekonomie
Ukázky

Jak vést rozhovory s podřízenými pracovníky

253 Kč
244 Kč
Jak z dobré firmy udělat skvělou - 20%
Jedinečná kniha, které se ve světě prodalo přes 3 miliony výtisků, ukazuje, čím se odlišují firmy, které se z průměrných vyhouply mezi nejlepší. Dozvíte se, proč některá společnost nabrala skvělý výkon, zatímco jiná zůstala jen dobrá.
ekonomie
Ukázky

Jak z dobré firmy udělat skvělou

416 Kč
333 Kč
Spalte svoje úspory - 20%
(2x)
Utopický antikapitalistický esej mladého českého autora je zamyšlením nad zbytečností peněz a jejich zhoubným vlivem na všechny oblasti lidského života.
ekonomie
Ukázky

Spalte svoje úspory

87 Kč
70 Kč
Akciové investice - 20%
Tento investiční bestseller obsahuje řadu příkladů z autorovy více než dvacetileté investiční kariéry.
ekonomie
Ukázky

Akciové investice

254 Kč
203 Kč
Investice - 20%
(1x)
Publikace stručně a přístupně shrnuje více než 25 let autorových zkušeností na kapitálových trzích. Srozumitelnosti pomáhá bohatá grafická příloha. Nevyžaduje žádné zvláštní znalosti matematiky, makroekonomie nebo účetnictví.
ekonomie
Ukázky

Investice

280 Kč
224 Kč
Finanční analýza - 20%
Třetí, kompletně aktualizované vydání knihy zohledňuje všechny změny v oblasti účetnictví, které od roku 2016 vstoupily v platnost. Nová legislativa přinesla změny v účetních výkazech, které jsou používané ve finanční analýze.
ekonomie
Ukázky

Finanční analýza

280 Kč
224 Kč
Kouzlo ceny - 20%
Jak a podle čeho správně nastavit cenu? Pokud jste na volné noze a podnikáte ve službách, tuhle otázku jste si pravděpodobně už také položili. E-kniha Kouzlo ceny vám na ni pomůže najít odpověď.
ekonomie
Ukázky

Kouzlo ceny

399 Kč
319 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 60 položek
1 2 3 .. 6 > >>